Πασχαλινές διακοπές: Πώς το παιδί μας θα απολαύσει τις βόλτες του με ασφάλεια και στυλ

Αδιαμφισβήτητα, μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου για μικρούς και μεγάλους είναι η άνοιξη και αυτό, διότι περιλαμβάνει τις πασχαλινές διακοπές.

Πασχαλινές διακοπές: Πώς το παιδί μας θα απολαύσει τις βόλτες του με ασφάλεια και στυλ

Και κάπως έτσι, το μεταίχμιο ανάμεσα σε έναν κρύο χειμώνα και ένα ηλιόλουστο καλοκαίρι -που δεν είναι άλλο από το Πάσχα- μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μερικές από τις πιο αξέχαστες περιπέτειες με τα αγαπημένα μας παιδιά.

Αν αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στον αγαπημένο μας ορεινό προορισμό ή σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, το σίγουρο είναι πως όσες προτάσεις και εάν πέσουν στο τραπέζι για τον προορισμό των διακοπών μας, πάντα η τελική απόφαση θα θυμίζει Πάσχα στο χωριό. Και αυτό, διότι γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πως ένα γραφικό χωριουδάκι, είναι όλα όσα χρειάζεται το παιδί μας, για ατέλειωτες βόλτες και παιχνίδια.

Πίστεψέ μας όμως, φέτος, μικρή σημασία σε ποιον προορισμό θα μας βρει η Μεγάλη Εβδομάδα, αφού το calendar της αντίστροφης μέτρησης για την πασχαλινή μας απόδραση, έχει όνομα και δεν είναι άλλο από τα Shoko πατίνια της AS Company. Ας μην χάνουμε λοιπόν άλλο χρόνο, μιας και το πασχαλινό δώρο που θα κάνουμε στo παιδί μας, θα έρθει λίγο νωρίτερα, ώστε να μπορέσει να το συνοδεύσει στις ατέλειωτες βόλτες του με ασφάλεια και στυλ, και μάλιστα από τώρα έως και τα 12 του χρόνια. Αν λοιπόν, ψάχνετε και εσείς πώς θα κάνετε φέτος τη διαδρομή για το… Πάσχα στο χωριό με τα παιδιά σας διαφορετική, συνεχίστε να διαβάζετε.

Βοηθώντας το παιδί να αναπτύξει… οδηγική συμπεριφορά

Η αλήθεια είναι πως η εξοχή είναι το ιδανικό μέρος για να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά μας αλλά και να κάνουμε δραστηριότητες που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους. Η δική μας επιλογή για φέτος το Πάσχα, αποτελείται από περίπου 3.000 κατοίκους, είναι γεμάτη πλατείες και ο κόσμος κυκλοφορεί συνήθως με τα πόδια. Επομένως, γνωρίζουμε πως είναι το ιδανικό μέρος για να βοηθήσουμε το παιδί μας να γίνει ο καλύτερος driver, χωρίς κίνδυνο. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε, που μας οδήγησε στην απόφαση, να του κάνουμε δώρο το Shoko πατίνι Prime 3 σε 1 και, χωρίς δεύτερη σκέψη, να το φορτώσουμε στο αμάξι μαζί με τις αποσκευές μας.

Βλέπετε, το Shoko Prime 3 σε 1 είναι ένα πατίνι, που χάρη στις πολλαπλές χρήσεις του, θα συνοδεύσει το παιδί στα διάφορα αναπτυξιακά του στάδια, έως και έξι χρονών. Πώς θα το κάνει αυτό; Φυσικά, με τις τρεις λειτουργίες που διαθέτει και την ευκολία στην εναλλαγή τους.

Αρχικά, στην πρώτη του επαφή με το πατίνι μαζί με την καθοδήγησή μας, η οποία γίνεται άνετη με το χερούλι στο ύψος των χεριών μας, το παιδάκι μας θα ξεκινήσει να εξερευνά τα γραφικά μέρη της εξόρμησής μας, πάνω στην εργονομική θέση του. Και για εσένα που αναρωτιέσαι, πώς θα το αξιοποιήσεις του χρόνου τέτοια εποχή, σου έχουμε νέα! Τον επόμενο χρόνο, το μόνο που θα κάνουμε ως γονείς του είναι να το μετατρέψουμε στο πατίνι ισορροπίας με άνετη θέση, ώστε να ξεκινάει να οδηγάει μόνο του.

Και επειδή, ως γονείς έχουμε ήδη πάρει μεγάλη φόρα με την ανάπτυξη του παιδιού μας, έχουμε φτάσει περίπου στη στιγμή που το παιδί μας είναι πλέον, στο σημείο να γίνει ο οδηγός της καρδιάς μας. Νιώθοντας λοιπόν σίγουρο, για τις οδικές του δεξιότητες, θα κάνει βόλτες με άνεση, ασφάλεια και στυλ. Πώς; Χρησιμοποιώντας το χερούλι καθοδήγησης γονέα που χρειαζόταν στην αρχή, ως το τιμόνι του, με το πατίνι ισορροπίας του να μετατρέπεται σε πατίνι με τρεις ρόδες.

Σχεδιάζοντας τις βόλτες του driver μας τα χρόνια που θα ακολουθήσουν

Όσο και να θέλουμε να μην προτρέχουμε και να ζούμε τη στιγμή, ή μάλλον τις στιγμές που περνάμε στις πασχαλινές διακοπές με τα παιδιά μας, γνωρίζουμε πολύ καλά πως πρόκειται να αναπτυχθούν πιο γρήγορα από ό,τι θα θέλαμε. Η ταχύτητα μάλιστα, πρόκειται να είναι τέτοια, που οι βόλτες που θα ξεκινήσει να κάνει τώρα με το Shoko πατίνι Preme 3 σε 1 στην εξοχή, θα αποτελούν σύντομα μακρινή ανάμνηση.

Πώς λοιπόν θα του δώσουμε αργότερα την ευκαιρία να συνεχίσει να αναπτύσσει τις οδηγικές του δεξιότητες, ακόμη και μετά τα πέντε; Με το Shoko πατίνι X-Speed Led. Το ερώτημα ωστόσο, που προκύπτει εδώ και που μας έκανε και εμάς να αναζητήσουμε πριν το βάλουμε στη μελλοντική easter gift list μας, είναι το εξής: Μπορεί να του προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια αλλά και τη διασκέδαση στις βόλτες του;

Η απάντηση είναι «ναι» και αυτό διότι, χάρη στο προσαρμόσιμο ύψος του τιμονιού, τον σκελετό αλουμινίου, την αντιολισθητική του βάση, το πίσω φρένο διπλής στήριξης, τη μεγάλη βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής, θα έχει την ευκαιρία για ατέλειωτες βόλτες με σταθερότητα και στυλ. Και επειδή, μία διασκεδαστική «νότα» δεν μπορεί να λείπει από τις βόλτες του μελλοντικού μας driver στους δρόμους, το κόκκινο, μπλε, πράσινο LED φως στις ρόδες είναι το στοιχείο που θα τραβήξει τα βλέμματα των φίλων του και θα τους ειδοποιεί ότι έφτασε.

Είναι σίγουρο πως το Πάσχα, θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μικρών και μεγάλων, ωστόσο όσο οι πασχαλινές διακοπές πλησιάζουν, φυσικά και σκεφτόμαστε τους τρόπους που μπορούμε να κάνουμε τις πασχαλινές ημέρες, μία ξεχωριστή… διαδρομή για το παιδί μας. Φέτος λοιπόν, η λύση είναι να επιλέξουμε ένα από τα παιδικά πατίνια Shoko της AS Company, που θα ταιριάζει στην ηλικία του και θα το συνοδεύσει στις ατέλειωτες βόλτες του με στυλ και ασφάλεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved