Μάρα Δαρμουσλή: Στο κολυμβητήριο παρέα με τον μικρό της γιο

Δύο χρόνια baby swimming!

Μάρα Δαρμουσλή: Στο κολυμβητήριο παρέα με τον μικρό της γιο

Η Μάρα Δαρμουσλή πέρα από ηθοποιός και μοντέλο είναι και μαμά δύο αγοριών, του 17χρονου Άγγελου από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη - πρωταθλητή του Muay Thai - και του δίχρονου Μιχάλη από τον γάμο της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

Η ίδια είναι πολύ περήφανη για τα αγόρια της κι όπως θα δειτε, αν ρίξετε μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες τους από οικογενειακές στιγμές.

Η χαρά και η συγκίνηση στο πρώτο παιδί δεν περιγράφονται με λέξεις, μόνο με δάκρυα και χαμόγελα. Στο δεύτερο παιδί, η χαρά και η συγκίνηση είναι ίδιες, με τη μόνη διαφορά, ίσως, να είναι ελάχιστα μεγαλύτερη η αυτοπεποίθηση ότι δεν τα κάνεις όλα χάλια.

Αυτό είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News

Η αγαπημένη συνήθεια μαμάς και γιου

Το κολύμπι είναι μια δραστηριότητα την οποία κάνουν παρέα η Μάρα Δαρμουσλή και ο μικρός Μιχάλης. Μάλιστα, ο Μιχάλης ξεκίνησε baby swimming από όταν ήταν μερικών μηνών!

Αυτό το story ανέβασε η μαμά Μάρα, στο οποίο ποζάρουν αφού έχουν απολαύσει τις απλωτές στην πισίνα.

Παλαιότερα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε δηλώσει: «Το μωρό δείχνει να απολαμβάνει πολύ το κολύμπι και με το συστηματικό baby swimming αλλάζει το σώμα του.» Επιπλέον, είχε τονίσει «Είναι ένα μωρό που γεννήθηκε χειμώνα, στην εποχή του κορονοϊού και η πρώτη εικόνα του κόσμου που αντίκρυσε ήταν πρόσωπα με μάσκες.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved