Σίσσυ Φειδά: Ποζάρει μαζί με την κόρη της με matching outfit

Μαμά και κόρη με ίδιο ανοιξιάτικο ντύσιμο.

Σίσσυ Φειδά: Ποζάρει μαζί με την κόρη της με matching outfit

Η Σίσσυ Φειδά είναι αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων και επιχειρηματίας. Όσον αφορά στα social media της, έχει επιλέξει οι αναρτήσεις της να πλαισιώνονται σχεδόν αποκλειστικά από την δουλειά της. Έτσι λοιπόν, τα στιγμιότυπα με την κόρη της, Διώνη, είναι πραγματικά σπάνια.

Βέβαια, μετρά σχεδόν 60.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παρόλα αυτά επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ και να μοιράζεται σπάνια προσωπικές οικογενειακές στιγμές της.

Παρόλα αυτά, ανάρτησε ένα story με την κόρη της στο οποίο φαίνεται πως φορούν την ίδια μπλούζα και την έχουν σετάρει με αντίστοιχη τζιν βερμούδα. Μάλιστα, έγραψε : «Artistic inspiration...» καθώς όπως φαίνεται μαμά και κόρη αγαπούν την τέχνη και την κομψή αισθητική και αυτό φαίνεται ακόμα και στα πιο casual outfits.

Η «ερωτική σχέση» με την κόρη της

Πριν ένα χρόνο και κάτι η Σίσσυ Φειδά μίλησε για την «ερωτική σχέση» που έχει με την κόρη της στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Δεν είναι εύκολο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα καριέρας» [...] «Είμαι η μητέρα που κοιτάζει την κόρη της και λιώνει. Είναι ένας ατέλειωτος έρωτας, η αγάπη στη νιοστή. Είμαι οριακά αστεία γιατί κι άλλες έγιναν μάνες! Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που έχω ένα συζητήσιμο και καλό παιδί. Παρ’ όλα αυτά, όταν κάνει κάτι που δεν είναι σωστό, γίνομαι πολύ αυστηρή μαζί της.»

H ίδια έφερε στον κόσμο την κόρη της όταν ενιώθε συνειδητοποιημένη και έχει ομολογήσει πως για εκείνη η μητρότητα είναι δύσκολη, καθώς όπως θα πει οι μητέρες που δουλεύουν μπορεί να νιώθουν ενοχές, εξάντληση, αγανάκτηση, αλλά είναι πάντα εκεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved