Γιώργος Λιανός: Το στιγμιότυπο με την κόρη του και την σύντροφό του στις κούνιες

Μαμά και κόρη σε χαλαρές στιγμές.

Γιώργος Λιανός: Το στιγμιότυπο με την κόρη του και την σύντροφό του στις κούνιες

Instagram / karalexikonstantina

Ο Γιώργος Λιανόςβρίσκεται τον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, έχοντας μαζί του την κόρη και την σύντροφό του.

Ανά περιόδους ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές με την Βαλέρια- Ασημούλα καθώς και με την Κωνσταντίνα Καραλέξη που βρίσκονται στο νησί καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι.

https://www.instagram.com/p/CpJBrzlJQw3/

Στις κούνιες μαμά και κόρη

Χθες, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα μικρό βίντεο όπου η σύντροφός του και η κόρη τους, έκαναν κούνια σ΄ένα καταπράσινο τοπίο.

«ΣΑΝΤΕΪ #playground #nature #dominican», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιανού.

https://www.instagram.com/p/C5wBT3ApoWn/

Η Βαλέρια είναι το τέταρτο παιδί του Γιώργου Λιανού και το πρώτο που απέκτησε με την Κωνσταντίνα Καραλέξη. Ο παρουσιαστής έχει επίσης την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Για τα τέσσερα παιδιά είχε μιλήσει στην εκπομπή του πολύ καλού του φίλου, Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show. «Είναι χαρά μου να έχω τα 4 παιδιά μου μαζεμένα στο στο σπίτι ακόμα κι αν κουράζομαι», είχε πει μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/Cv2fuffNOIr/

Ο ερχομός της μικρής Βαλέριας

Ο παρουσιαστής είχε επίσης αναφέρει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο The Magazine, πώς προέκυψε ο ερχομός της μικρής του κόρης, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν κάτι που προγραμμάτιζε με την Κωνσταντίνα Καραλέξη: «Ήταν κάτι που το είχα συζητήσει με την σύντροφό μου, ότι αν προκύψει και ένα παιδί, δεν θα μας χάλαγε καθόλου. Αλλά δεν ήταν ότι το προγραμματίζαμε κιόλας. Δόξα τον Θεό είναι και υπέροχο μωράκι και νομίζω ότι έχει κάνει καλό σε όλους μας».

https://www.instagram.com/p/CwCb43VtMS_/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved