Αλέκα Καμηλά - Πέτζα Στογιάκοβιτς:Η ανάρτηση της κόρης τους, Μίλα και η περηφάνια για τα παιδιά τους

Στο Πανεπιστήμιο Pepperdine και στην ομάδα του βόλεϊ, Waves, έγινε δεκτή η Μίλα Στογιάκοβιτς.

Αλέκα Καμηλά - Πέτζα Στογιάκοβιτς:Η ανάρτηση της κόρης τους, Μίλα και η περηφάνια για τα παιδιά τους

instagram @alekakamila

Με μια ανάρτησή της, η κόρη των Αλέκα Καμηλά και Πέτζα Στογιάκοβιτς ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή στο πανεπιστήμιο Pepperdine.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη δέσμευσή μου να παίξω βόλεϊ D1 για το Πανεπιστήμιο Pepperdine! Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια, τους φίλους και τους προπονητές μου για όλη την υποστήριξη!! Go Waves 🌊🌊🌊»

https://www.instagram.com/p/C5kFkQTxmD-/

Το πανεπιστήμιο Pepperdine είναι ένα χριστιανικό πανεπιστήμιο και η Μίλα, όπως φαίνεται και από την ανάρτησή της, είναι κατενθουσιασμένη όχι μόνο που θα φοιτήσει εκεί, αλλά που επίσης θα είναι και αθλήτρια στην κατηγορία D1 της ομάδας του πανεπιστημίου Waves.

mila-kori-aleka-kamila.jpg

instagram @stojamila

Η Μίλα έγινε 18 ετών τον Φεβρουάριο και η περήφανη μαμά, Αλέκα Καμηλά, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο δείχνοντας πόσο έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια το μικρό της κοριτσάκι, που μόνο μικρό δεν είναι πια.

https://www.instagram.com/reel/C34QD05L8fj/

Αλέκα Καμηλά - Πέτζα Στογιάκοβιτς: Σχεδόν 21 χρόνια μαζί, 3 παιδιά και μια δεμένη οικογένεια

Η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, ζουν μόνιμα στην Αμερική με τα παιδιά τους, Αντρέι, Μίλα και Μαξ. Το ζευγάρι φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια έγγαμου βίου και περίπου 21 χρόνια μαζί.

oikogeneia-aleka-kamila.jpg

instagram @alekakamila

Ο 20χρονος γιος του ζευγαριού, όπως και ο 12,5 ετών Μαξ, φαίνεται πως έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα τους στο μπάσκετ.

Από μικρός ο Αντρέι ασχολείται με το μπάσκετ και πλέον επαγγελματικά, άθλημα που αγάπησε με τη βοήθεια του NBAερ πατέρα του. Ο Στογιάκοβιτς τζούνιορ συνεχίζει την καριέρα του στο Στάνφορντ και ευελπιστεί να γίνει ένας κορυφαίος παίχτης.

aleka-kamila-gios.jpg

instagram @alekakamila

Ο Μαξ αν και μικρός ακόμη, από τις αναρτήσεις της μητέρας του στο Instagram, φαίνεται ότι λατρεύει το μπάσκετ. Αν και μικρός ακόμη φαίνεται ότι θέλει να φτάσει την καριέρα του αδερφού και του πατέρα του.

https://www.instagram.com/reel/Ctl8-bOA6R4/

Η 18χρονη κόρη τους, Μίλα, επίσης λατρεύει τον αθλητισμό, όπως φαίνεται, αλλά αντί για μπάσκετ έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο της στο βόλεϊ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved