Καλομοίρα: Τα παιδιά της ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Έτσι γιόρτασε η Καλομοίρα και η οικογένεια της επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην Αμερική.

Καλομοίρα: Τα παιδιά της ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησε η οικογένεια της τραγουδίστριας Καλομοίρα , η οποία μπορεί το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα, αλλά ζει μόνιμα στην Αμερική.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και μαμά παρακολούθησε την σχολική γιορτή των μικρών παιδιών της και μοιράστηκε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην πρώτη φωτογραφία του carousel post βλέπουμε και τα τρία της παιδιά Αναστασία, Νίκο και Δημήτρη να ποζάρουν χαμογελαστά στην κάμερα του κινητού της μαμάς τους.

Ο Νίκος και ο Δημήτρης είναι δίδυμα και είναι 12 χρονών, ενώ η Αναστασία είναι μόλις 8.

Στην δεύτερη, η μικρή Αναστασία στέκεται κάπως σκεπτική πάνω στη σκηνή, ενώ στην τρίτη φωτογραφία φωτογραφίζονται τα δίδυμα αγόρια τα οποία περιμένουν να απαγγείλουν τον ρόλο τους.

https://www.instagram.com/p/C47yj5hu8LF/

Ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Γιώργος Μπούσαλης, ανέβασε και εκείνος φωτογραφία, ως story, με τα δίδυμα αγοράκια.

Τα σχόλια στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Καλομοίρα, από τους ακόλουθούς της, είναι εκατοντάδες! Εύχονται χρόνια πολλά επικροτώντας παράλληα τους Έλληνες ομογενείς στο εξωτερικό οι οποίοι δεν ξεχνούν τις παραδόσεις.

Μάλιστα, κάποιος σχολίασε : «Μπράβο Καλομοίρα που δεν ξεχνάς τον τόπο σου και το έχεις περάσει και στα παιδάκια σου. Να είσαι περήφανη.» ενώ κάποια πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά σε όλο τον Ελληνισμό όπου και εάν βρίσκεται.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved