Μαμά, πρώην vegan, ταΐζει αποκλειστικά κρέας τα μικρά παιδιά της

Γιατί απαρνήθηκε τα φρούτα και τα λαχανικά και στράφηκε αποκλειστικά στην κρεατοφαγία.

Μαμά, πρώην vegan, ταΐζει αποκλειστικά κρέας τα μικρά παιδιά της
Instagram / themeatbasednutritionist/

Η διατροφή του παιδιού παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή του γι΄αυτό και πρέπει να περιλαμβάνει, σύμφωνα με τους ειδικούς, ποικιλία τροφών και να είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά.

Ωστόσο, μια μαμά φαίνεται ότι δεν συμμερίζεται την άποψη αυτή καθώς έχει στραφεί στην κρεατοφαγία επιλέγοντας να ταϊζει τα μικρά παιδιά της μόνο κρέας.

Η Izabelle που διατηρεί λογαριασμό στο Instagram αναρτά πολλά βίντεο τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, καθώς τρώνε μπριζόλες, μπιφτέκια, αυγά τα οποία καταναλώνουν χωρίς σαλάτα ή λαχανικά.

https://www.instagram.com/reel/C4nINXUuwcX/

Όπως ανέφερε στη The Sun, στράφηκε στο κρέας μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη προκειμένου να χάσει τα κιλά που είχε πάρει.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παρατήρησε σημαντικές αλλαγές στο σώμα της κι έτσι αποφάσισε, αν και vegan μέχρι πρότινος, να τρώει κυρίως κρέας περιορίζοντας σημαντικά τα φρούτα και τα λαχανικά από τη διατροφή της.

https://www.instagram.com/reel/C4YxQnvyZNY/

Παρόμοια τακτική όμως ακολούθησε και για τα παιδιά της. Παρασκευάζει η ίδια τα φαγητά τους που είναι κυρίως ζωικής προέλευσης, τα κόβει σε μικρά κομμάτια και τα σερβίρει ώστε να τα τρώνε μόνα τους.

Αν και αρχικά ανησυχούσε για την έλλειψη λαχανικών, ισχυρίζεται ότι η οικογένειά της παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται από το κρέας.

Δηλώνει μάλιστα ότι το μικρό της είναι πιο ψηλό και υγιές από άλλα παιδιά της ηλικίας του, χωρίς να έχει έστω μία από τις γνωστές αλλεργίες.

https://www.instagram.com/reel/C4RP9F2yEr7/

Επικριτικά σχόλια

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί χρήστες του διαδικτύου την επικρίνουν, κατηγορώντας την ότι επιβάλλει τον τρόπο ζωής στα παιδιά της και πώς με τις συγκεκριμένες διατροφικές επιλογές θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους.

Φαίνεται όμως πως τα επικριτικά σχόλια ουδόλως επηρεάζουν την Izabelle η οποία αναρτά συνεχώς βίντεο με τα οφέλη της κρεατοφαγίας ενώ όπως δήλωσε, σχεδιάζει και το τρίτο της παιδί, -μόλις γεννηθεί -, να το ταΐζει κρέας από την ηλικία των 6 μηνών.

Αν και ενθαρρύνει τους γονείς να σκεφτούν μια κρεατοφαγική δίαιτα, λέει ωστόσο ότι οι οικογένειες πρέπει να βρουν τι είναι σωστό γι' αυτές. «Μην αντιγράφετε ποτέ το 100% αυτού που κάνουμε, όλες οι οικογένειες και τα παιδιά είναι διαφορετικά – γι’ αυτό βρείτε τι ταιριάζει καλύτερα σε εσάς», προσθέτει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved