Στέλιος Κρητικός: Το μήνυμα για τα αγόρια που έκανε τις κόρες του να ξεκαρδιστούν (vid)

Η Κόμησσα και η Χριστίνα ξεκαρδίζονται στα γέλια και το βίντεό τους θα σας φτιάξει τη μέρα.

Στέλιος Κρητικός: Το μήνυμα για τα αγόρια που έκανε τις κόρες του να ξεκαρδιστούν (vid)

Ένα μήνυμα προς τα αγόρια που θα «μπλέξουν» με τις κόρες του έστειλε ο Στέλιος Κρητικός. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από ένα λίγων δευτερολέπτων βίντεο δείχνει στις κόρες του, πώς πρέπει ένα αγόρι να τους συμπεριφέρεται.

«Προσοχή! Μεγάλη προσοχή...», ακούγεται να λέει ο Στέλιος Κρητικός στις κόρες του, όσο και οι τρεις βρίσκονται στο κρεβάτι ξαπλωμένοι. Πιάνοντας και φιλώντας το χέρι της Χριστίνας συνεχίζει: «Τα αγόρια θα έρχονται και θα σας κάνουν "Ω, δεσποινίς μου τι κάνετε... θα σας φιλούν το χεράκι" κι εσείς τι θα κάνετε;».

https://www.instagram.com/reel/C3-5iv2rEXO/

«Αγόρια, προσοχή! Αγόρια προσοχή 👆🐽👻», έγραψε ο Στέλιος Κρητικός απευθυνόμενος στα αγόρια που θα προσεγγίσουν τις κόρες του στο μέλλον.

Η ανάρτηση του μεγάλου αδερφού, Μιχαήλ

Μια αντίστοιχη προειδοποιητική ανάρτηση είχε κάνει και ο Μιχαήλ Κρητικός, ο μεγάλος αδερφός των κοριτσιών τον Απρίλιο του 2022. Τότε είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις αδερφές του γράφοντας: «"Και κάπου εδώ σας παρουσιάζω την μικρή μου αδερφή, το νου σας ? #Κόμησσα"», «"Εδώ σας παρουσιάζω την πιο μικρή αδερφή μου, δυο φορές το νου σας? #χριστίνα"».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved