Τριήμερο στην Άνδρο με τα παιδιά και στο Κορθιανό Καρναβάλι

Αν ψάχνετε πού να πάτε και τι να κάνετε με τα παιδιά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σας έχουμε την απάντηση.

Τριήμερο στην Άνδρο με τα παιδιά και στο Κορθιανό Καρναβάλι

Τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς αυτό το τριήμερο για να φορέσουν τις αποκριάτικες στολές τους, για να περάσουν χρόνο με τους γονείς, φίλους και άλλους συγγενείς και φυσικά για να πετάξουν τον χαρταετό τους.

Αν ανήκετε σε εκείνους τους γονείς που θέλουν να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητά τους, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα ταξιδάκι μέχρι την όμορφη Άνδρο και το 34ο Κορθιανό Καρναβάλι!

Για 34η χρονιά διοργανώνεται το επιτυχημένο Κορθιανό Καρναβάλι στην 'Ανδρο με ατελείωτο κέφι, εκπλήξεις, δώρα, διασκέδαση, παιχνίδια και πολύ μουσική και χορό!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου 15-18/3 στον Όρμο Κορθίου

korthiano-karnavali.jpg

Παρασκευή15/3

  • στις 22:00 το βράδυ ο Ησαΐας Ματιάμπα θα διασκεδάσει το κοινό στο centro cafe bar

Σάββατο 16/3

  • στις 11:00 "Gameland's battle". Το αγαπημένο κυνήγι θησαυρού θα «ξυπνήσει» το μυαλό μεγάλων και μικρών που θα συμμετέχουν. (Ένα ακόμη κυνήγι του Γιώργου Τσανήρα αφιερωμένο στο Κορθιανό Καρναβάλι)

Δηλώσετε συμμετοχή: 6980028926 & 697 3786808

  • στις 15:00 ο Όρμος Κορθίου θα γεμίσει με χρώμα και το κοινό θα ξεσηκωθεί από τον Αντώνη Καλαγάτση στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Όρμου Κορθίου!

Κυριακή 17/3

  • στις 18:30 θα αρχίσει η μεγάλη βραδινή παρέλαση του Κορθιανού Καρναβαλιού, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Πεφτίτση. Ο Διόνυσος με τους βαρελόφρονες, οι σφουγγαρίστρες, αστροναύτες και αστέρια, ο σούπερ Μάριο και οι φίλοι του, μάγισσες και ξεματιάστρες θα παρελάσουν στο Korthan city ενώ αφροβραζιλιάνικα τύμπανα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και show με φωτιές υπόσχονται να εντυπωσιάσουν στο πρώτο βραδινό αλλά και φωτεινό Κορθιανό Καρναβάλι.

Κούλουμα και χαρταετοί

Στην Άνδρο θα έχετε την ευκαιρία με τα παιδιά σας, να φτιάξετε με καλάμια, λαδόκολλες, αλευρόκολλα, σχοινί και ουρά από εφημερίδες, χαρταετό που θα ελευθερώσετε στον κυκλαδίτικο ουρανό την Καθαρά Δευτέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved