Eva Mendes σε Ryan Gosling:«Πήγες τον Ken στα Oscar, τώρα γύρνα σπίτι να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο»

Η Eva Mendes έκανε το καλύτερο σχόλιο και την πιο όμορφη ανάρτηση μετά την εμφάνιση του συζύγου της στη σκηνή των Όσκαρ.

Μαργαρίτα Νικολάου
Eva Mendes σε Ryan Gosling:«Πήγες τον Ken στα Oscar, τώρα γύρνα σπίτι να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο»

instagram @evamendes/ bigstock

Με μια φωτογραφία που τη δείχνει να φορά το σακάκι που φορούσε ο Ryan Gosling κατά την εμφάνισή του στα βραβεία Oscar, όταν ερμήνευσε το τραγούδι «I'm just Ken», η Eva Mendes έκανε την πιο όμορφη και τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι εκτός από ηθοποιός και showman είναι... μπαμπάς.

Μετά την απίθανη εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού, που καθήλωσε όλους τους τηλεθεατές στην οθόνη για να ακούσουν το «I’m Just Ken», η Eva Mendes, του ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι. «Πήγες μέχρι τα Oscar τον Ken, Ryan Gosling. Τώρα γύρνα στο σπίτι, πρέπει να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο!», έγραψε συνοδεύοντας το σχόλιό της με ένα φιλί.

https://www.instagram.com/p/C4W0II_RfFL/

Μαζί με τον Gosling, στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Mark Ronson και Andrew Wyatt, καθώς επίσης και άλλοι Ken που είχαν εμφανιστεί και στην ταινία της Greta Gerwig, Barbie, συμπεριλαμβανομένων των Simu Liu, Kingsley Ben-Adir και Ncuti Gatwa. Ο Slash επίσης έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή.

Το «I'm Just Ken» ήταν υποψήφιο για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι στα Όσκαρ φέτος, αν και το βραβείο τελικά πήγε στο «What Was I Made For» από την Billie Eilish και τον Finneas. Ο Ryan Gosling έλαβε επίσης υποψηφιότητα για τον β' ανδρικό ρόλο για τον ρόλο του Ken στην ταινία Barbie, αλλά το Όσκαρ πήγε στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για το Οπενχάιμερ.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν βραβείων 2024, η Eva Mendes έδειξε την υποστήριξή της στον Gosling.

https://www.instagram.com/reel/C2IiweAu6jA/

Αν και πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι δεν συνόδευσε τον Ryan Gosling στα Oscar, η ίδια ήταν μαζί του. Όχι μπροστά στις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας... αλλά πίσω στα καμαρίνια. Η ηθοποιός δεν χρειάστηκε να φορέσει εντυπωσιακά ρούχα, να βαφτεί και να χτενίσει τα μαλλιά της για να απαθανατιστεί από τους φωτογράφους δίπλα στον σύζυγό της. Αρκέστηκε στο να βρίσκεται ουσιαστικά στο πλευρό του, πίσω από τη σκηνή.

eva-mendes-oscar-kamarinia.jpg

«Πάντα με τον άνδρα μου», έγραψε στο insta story που δημοσίευσε και που την έδειχνε να ποζάρει έξω από το καμαρίνι του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved