Bradley Cooper: Παραδέχεται ότι του πήρε αρκετούς μήνες για να «αγαπήσει πραγματικά» την κόρη του

Φαίνεται ότι η αγάπη ήρθε «εντελώς ξαφνικά» και όχι αμέσως μετά τη γέννησή της.

Bradley Cooper: Παραδέχεται ότι του πήρε αρκετούς μήνες για να «αγαπήσει πραγματικά» την κόρη του
Bigstock

Παρόλο που μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι οι γονείς ερωτεύονται αμέσως τα μωρά τους μόλις τα συναντήσουν, η πραγματικότητα είναι συχνά λίγο πιο περίπλοκη.

Ο Bradley Cooper μοιράζεται την εμπειρία του, στο Podcast του Dax Shepard «Armchair Expert», αποκαλύπτοντας ότι του πήρε αρκετούς μήνες για να «αγαπήσει πραγματικά» την κόρη του Lea μετά τη γέννησή της τον Μάρτιο του 2017.

Φαίνεται να μην αντιλήφθηκε πότε πώς οι συνάδελφοι του έλεγαν «θα πέθαινα για το παιδί μου», λέγοντας στον ότι χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να νιώσει αυτά τα συναισθήματα. «Για να είμαι ειλικρινής, τους πρώτους οκτώ μήνες, δεν καταλάβαινα καν αν αγαπούσα πραγματικά το παιδί μου», είπε. «Είναι σαν ναρκωτικό. Είναι ωραίο. Παρακολουθώ αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι να μεταμορφώνεται και νιώθω γοητευμένος από όλο αυτό. Λατρεύω να το φροντίζω.»

Πρόσθεσε ότι όταν ένιωσε αυτή την αγάπη , ήρθε «εντελώς ξαφνικά» και ότι θα «πέθαινε» για τη Lea «δεν υπάρχει αμφιβολία», αναφέροντας «την ενστικτώδη ώθηση που έχουν οι γονείς να προστατεύσουν τα παιδιά τους.»

Μάλλον ο πολυβραβευμένος ηθοποιός είναι η εξαίρεση ανάμεσα στους γονείς, οι οποίοι μπορεί να αισθάνονται το ίδιο, αλλά ότι «φοβούνται» να μοιραστούν τα συναισθήματά τους ανοιχτά.

Τώρα πια, φαίνεται πως η πατρότητα έχει δώσει στη ζωή του έναν ιδιαίτερο σκοπό. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πάλεψε με τον εθισμό στα είκοσί του και είναι χαρούμενος που η κόρη του τον βλέπει νηφάλιο.

Ο Cooper μοιράστηκε επίσης πώς προσπαθεί να είναι παρών στην καθημερινότητα της κόρης του αφού έχει χωρίσει με την μητέρα της και μοντέλο Irina Shayk .

Επαίνεσε επίσης την μικρή του κόρη, μοιράζοντας ότι ο ίδιος και η Irina αγαπούν την «ικανότητά της να εκφράζει τα συναισθήματά της ενώ είναι ακόμα πολύ μικρή».

Ας επαινέσουμε τον Bradley Cooper που είναι τόσο ειλικρινής για κάτι με το οποίο πολλοί γονείς -ειδικά οι νέοι μπαμπάδες - μπορούν αναμφίβολα να σχετίζονται, ακόμα κι αν δεν είναι η δημοφιλής αφήγηση που δίνεται από τους περισσότερους.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved