Κοσμήματα από ομφάλιο λώρο: Κι όμως είναι εντυπωσιακά και κομψά

Για όσους και όσες έχουν αναρωτηθεί εάν και πώς θέλουν να αποθηκεύσουν τον ομφάλιο λώρο του παιδιού τους.

Κοσμήματα από ομφάλιο λώρο: Κι όμως είναι εντυπωσιακά και κομψά
Bigstock

Μια πρόσφατη τάση , εάν έχετε γεννήσει και πρόσφατα ή σχεδιάζετε στο μέλλον, είναι να φτιάξετε κοσμήματα από τον ομφάλιο λώρο του παιδιού σας.

Τα κοσμήματα από τον ομφάλιο λώρο είναι ακριβώς αυτό που ακούγονται και υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές κοσμημάτων εκεί έξω που παρέχουν την υπηρεσία.

Ένα παράδειγμα είναι η Ruth Avra, 39 χρονών, κοσμηματοπώλης, ξεκίνησε να φτιάχνει τα κοσμήματα το 2012 μετά τη γέννηση του γιου της.

Μια φίλη της, τής έδωσε το κολόβωμα του ομφάλιου λώρου του μωρού της το 2011 και «μου ζήτησε να φτιάξω κάτι από αυτό, αλλά δεν είχα ιδέα τι να κάνω», λέει η Αύρα, οπότε απλά τον κράτησε. Στη συνέχεια, μόλις γεννήθηκε ο γιος της, έβαλε το κολόβωμα του δίπλα σε εκείνο που της έδωσε η φίλη της και τότε είπε: «ήξερα αμέσως τι έπρεπε να κάνω».

https://www.instagram.com/p/Bsg9mNXHEL-/

Ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από τις διαφορές μεταξύ των δύο, είπε, που χρειαζόταν να σκεφτεί πέρα ​​από την εκπαίδευσή της στην Αδαμαντοδεσία (Χρυσοχοΐα) και να γίνει αρκετά δημιουργική. «Αυτά είναι πραγματικά μοναδικά κομμάτια. Δεν υπάρχουν δύο όμοια πουθενά», σημειώνει.

Τα κοσμήματα αυτά μπορεί να μην είναι για όλες και για όλους και είναι απολύτως λογικό. Ταυτόχρονα, μπορεί για μερικές και μερικούς να είναι ένα απίστευτα ξεχωριστό κομμάτι.

«Ο λόγος που το φοράω τόσο του γιου μου όσο και της κόρης μου αλλά και ο λόγος που τα φτιάχνω, αφορά στην σύνδεση μητέρας και παιδιού», εξηγεί η Αύρα. «Είναι η κυριολεκτική και μεταφορική σύνδεση μεταξύ μητέρας και παιδιού. Μόλις πέσει, η φυσική σύνδεση χάνεται.»

https://www.instagram.com/p/CA51qWVndmE/
https://www.instagram.com/p/B27JX1RhRvB/

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε κοσμήματα από το κολόβωμα του ομφάλιου λώρου του μωρού σας, δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε κάτι ιδιαίτερο από το να το κρατήσετε σε ασφαλές μέρος.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , ο ομφάλιος λώρος είναι η διαδρομή μέσω της οποίας τροφοδοτείτε το μωρό σας με θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο . Αλλά μόλις γεννηθεί, δεν το χρειάζονται πια, έτσι κόβεται και κόβεται, αφήνοντας πίσω του ένα μικρό «κούτσουρο».

Πηγή: self.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved