Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, η Ελληνίδα ηθοποιός δημοσίευσε αυτή τη φώτο

«4 χρόνια Αύγουστος, 4 χρόνια μαμά»

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, η Ελληνίδα ηθοποιός δημοσίευσε αυτή τη φώτο

«Με αυτή την αφιλτράριστη και καθόλου κολακευτική πρώτη μας φωτογραφία μαζί, γιορτάζουμε σήμερα 4 χρόνια από εκείνο το χειμώνα που ήρθε το μόνιμο καλοκαίρι στη ζωή μας... 🌞❤️

4 χρόνια Αύγουστος 👶🏻
4 χρόνια μαμά 👩‍👦».

Αυτή ήταν η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε την Αλεξάνδρα Ούστα στη ΜΕΝΝ να κοιτά μέσα στη θερμοκοιτίδα τον γιο της, Αύγουστο!

Ο γιος της γεννήθηκε με επείγουσα καισαρική πριν 4 χρόνια όπως είχε αποκαλύψει σε εμπειρία της, που είχε δημοσιευθεί αποκλειστικά στο Mothersblog.gr.

«Και έφτασε η ώρα που ήρθε ο μικρός μου στον κόσμο με μια επείγουσα καισαρική. Αυτό όχι μόνο δεν μου επέτρεψε να τον κρατήσω αμέσως πάνω μου ώστε να δοκιμάσει να κάνει τους πρώτους του θηλασμούς, αλλά ήταν μακριά μου και τις επόμενες τρεις μέρες καθότι μπήκε στη μονάδα εντατικής νοσηλείας. Έβλεπα να χάνω ένα ένα τα πρώτα βήματα για τον πετυχημένο θηλασμό... ήμουν όμως αποφασισμένη και ήλπιζα... Για όσο θα έμενε στην μονάδα, είχα ενημερώσει να του δίνουν τουλάχιστον με σύριγγα τη φόρμουλα εφόσον παρόλο που ακολουθούσα πρωτόκολλο αντλήσεων, ακόμα δεν είχε κατέβει το γάλα για να του δώσουν από το δικό μου. Την τέταρτη μέρα βγήκε από τη μονάδα, ήταν η πρώτη φορά που τον κράτησα αγκαλιά, τον έβαλα να θηλάσει κι αυτή ήταν η αρχή του ταξιδιού μας».

H Aλεξάνδρα Ούστα και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης, είναι πολύ χαρούμενοι για τον γιο τους, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τον Ιανουάριο του 2024 οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμά-δες» για τη σχέση τους, τη γνωριμία τους, αλλά και για τον γιο τους Αύγουστο και τις νέες ισορροπίες που έφερε στη σχέση τους ο ερχομός του. «Όταν έρχεται ένα παιδί, τα προσωπικά πάνε στην άκρη», αναφέρει. Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.

https://www.instagram.com/reel/C2ujwagI47L/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved