Αυτή η φορητή κούνια είναι το love item που θέλει κάθε μαμά για το μωρό της

Όταν περιμένουμε να έρθει το μωράκι μας, τα όνειρα και οι σκέψεις μας δεν σταματούν στιγμή!

Αυτή η φορητή κούνια είναι το love item που θέλει κάθε μαμά για το μωρό της

Σε ποιον θα μοιάζει; Ποια θα είναι τα αγαπημένα του χόμπι και οι καλύτερες δεξιότητές του; Πώς θα διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο και πώς θα επιλέξουμε την κατάλληλη κούνια που θα το κάνει να νιώθει την ίδια ασφάλεια, όπως στην αγκαλιά μας και να… μεγαλώνει του;

Η αλήθεια είναι ότι η έρευνα για την ιδανική κούνια απαιτεί ατέλειωτο scrolling στο ίντερνετ, κουβέντα με φίλες μαμάδες αλλά και συμβουλές από τη δική μας μαμά.

Η επιλογή κούνιας αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Τι μπορεί να χρειάζεται το μωράκι μας και τι θέλουμε εμείς; Από τη μία αυτό θα θέλει να ξεκουράζεται και να κοιμάται με την ίδια ασφάλεια και σιγουριά που αισθάνεται στην αγκαλιά μας και από την άλλη εμείς θέλουμε να μοιραζόμαστε κάθε στιγμή μαζί του, να το έχουμε δίπλα μας, όπου και να είμαστε και να μας νιώθει κοντά του, όταν απλώς θέλει να πάρει έναν υπνάκο.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο σημαντικών απαιτήσεων μας οδηγεί στη Stokke και συγκεκριμένα στο Snoozi™, στη νέα φορητή κούνια που ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε.

Μία «φωλίτσα» όλο τρυφερότητα για το μωρό μας

Αν υπάρχει ένα βασικό χαρακτηριστικό που κάθε μανούλα θέλει να διαθέτει η κούνια του μωρού της, πέρα από τις πρακτικές λεπτομέρειες, είναι η αίσθηση της ασφάλειας που μπορεί να του προσφέρει. Αλήθεια, ποια μανούλα δεν θέλει να νιώθει το μωράκι της ασφαλές και ήρεμο, όπως όταν το έχει στην αγκαλιά της;

Άλλωστε, από τη στιγμή που θα γεννηθεί το μωρό μας, η αγκαλιά θα είναι το καταφύγιό του και πάντα θα αναζητάει τη ζεστασιά και την ασφάλεια που αισθάνεται με το άγγιγμα μας. Αν, λοιπόν, σε αυτό το σημείο σας λέγαμε ότι υπάρχει μία φορητή κούνια με απαλό οβάλ σχήμα, ακριβώς για να γίνει για το μωρό μας μία «φωλιά» όλο τρυφερότητα, πώς θα σας φαινόταν;

Βλέπετε, η Stokke, ο σκανδιναβικός κατασκευαστής προϊόντων υψηλής ποιότητας για τα παιδιά, γνωρίζει τις ανάγκες των μικρών μας μωρών αλλά και τις δικές μας και αυτή τη φορά έρχεται να αλλάξει την έννοια της κούνιας με το νέο Stokke® Snoozi™, που μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε κάθε στιγμή με το νεογέννητό μας, αφού το να το βλέπουμε να κοιμάται είναι από τις πιο τρυφερές στιγμές που πάντα θα θυμόμαστε.

Stokke1.jpg

Μία κούνια που μεγαλώνει μαζί με το μωρό μας

Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωρό μας. Μόλις το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας, ξεκινάει ήδη να μην χωράει στα φορμάκια του, να μην του κάνουν τα καλτσάκια του και οι πρώτες ανησυχίες για το αν νιώθει άνετα στην κούνια του δεν αργούν να εμφανιστούν.

Τα καλά νέα είναι πως το Stokke® Snoozi™ μεγαλώνει μαζί του και καλύπτει κάθε του ανάγκη, χαρίζοντάς του ξεκούραστο ύπνο και πιο ζωηρά όνειρα και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε.

Για τους 6 πρώτους μήνες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Snoozi στην υψηλή θέση για νεογέννητα, για να έχουμε το μωρό μας όσο πιο κοντά γίνεται. Όταν πια, όμως, αυτό ξεκινήσει να αναπτύσσεται και μπορεί να σηκωθεί, μπορούμε να κατεβάσουμε το στρώμα του και να χρησιμοποιήσουμε έως και τον 9ο μήνα.

Stokke2.jpg

Η ποιότητα κάνει πάντα τη διαφορά

Πέρα, όμως, από την αίσθηση ασφάλειας που μπορεί να προσφέρει στο μωρό, η κούνια που μεγαλώνει μαζί του, είναι σημαντικό να είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και υφάσματα, ώστε να είναι ικανή να το κάνει να νιώθει άνετα κάθε στιγμή. Άλλωστε, το πρώτο του κρεβατάκι είναι το μέρος που θα περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας του αφού έχει ανάγκη να κοιμάται από 14 έως 17 ώρες. Είναι δυνατόν, λοιπόν, να μην «αναπνέει» σωστά στην κούνια του;

Τα υφάσματα του Stokke® Snoozi™ είναι φτιαγμένα από διαπνέοντα υλικά και 3D πλέγμα, και είναι απίστευτα απαλά, όσο η επιδερμίδα του μωρού μας. Την ίδια στιγμή διευκολύνουν και εμάς καθώς πλένονται στο πλυντήριο. Από την άλλη, το υψηλής ποιότητας στρώμα είναι σταθερό και «αναπνέει», ενώ παράλληλα μπορεί να διατηρεί και τη θερμοκρασία του σώματος του μωρού.

Τι άλλο μας μένει τώρα; Φυσικά, τα σεντόνια που θέλουμε να προσφέρουν απόλυτη άνεση και να είναι κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του νεογέννητου μωρού μας. Και, μαντέψτε. Η Stokke διαθέτει τα κατάλληλα σεντόνια.

Τα σεντόνια του με λάστιχο είναι εγκεκριμένα από το Oeko-Tex® Standard 100, κλάση 1. Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα από τα πιο γνωστά σήματα σε όλο τον κόσμο για υφάσματα που ελέγχονται για βλαβερές ουσίες. Είναι ελαστικά σε όλο το μήκος τους για να εξασφαλίζουν μια άνετη εφαρμογή.

Stokke3.jpg

Παντού μαζί μας, με μια κίνηση

Τι ζητάει ακόμα κάθε μανούλα; Φυσικά, να μοιράζεται κάθε στιγμή μαζί με το νεογέννητό της, να είναι δίπλα του και να τη νιώθει κοντά του, όταν θέλει να πάρει απλώς έναν υπνάκο. Αλλά, ακόμα και όταν πάει μία βόλτα σε ένα φιλικό σπίτι, θέλει οι στιγμές που περνούν εκεί, να είναι το ίδιο άνετες για το μωρό της, όπως και στο σπίτι τους.

Stokke4.jpg

Σχεδιασμένο με υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας υλικά, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιημένων ξύλινων ποδιών FCS® και ενός ανθεκτικού σκελετού από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το Stokke® Snoozi™ είναι ελαφρύ και εύκολο στη συναρμολόγηση χωρίς τη χρήση εργαλείων. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να το μεταφέρουμε εύκολα (ζυγίζει μόνο 7,5 κιλά) σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού αλλά και έξω από αυτό, στις διακοπές μας, για παράδειγμα, ώστε να μην χάνουμε στιγμή από το μικρό μας και αυτό να μην χάνει τον ύπνο του.

Έχουμε, μάλιστα, τη δυνατότητα να προμηθευτούμε και την τσάντα μεταφοράς που χωράει όλα τα μέρη της φορητής κούνιας Stokke® Snoozi™, ώστε να την μεταφέρουμε στον ώμο μας σε όποιο μέρος επιθυμούμε.

Ένα μωράκι μεγαλώνει και αναπτύσσεται σωστά, ισορροπημένα, όταν και οι γονείς του είναι και αισθάνονται καλά και ισορροπημένα, δηλαδή όταν είναι βέβαιοι πως του προσφέρουν το καλύτερο για την ανάπτυξή του, με ασφάλεια σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του: Τον ύπνο του.

Τώρα, λοιπόν, που γνωρίσαμε το Snoozi, η λύση είναι «μονόδρομος». Με ηρεμία και σιγουριά μπορούμε να εστιάσουμε στην ανάπτυξή του, ειδικά στην αρχή της ζωής του, που το έχουμε πάντα δίπλα μας.

Διαβάστε περισσότερα στο αφιέρωμα Here We Grow Together powered by Stokke®

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved