Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην 27η εβδομάδα

Γιατί άρχισαν να της αρέσουν τα λούτρινα...

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην 27η εβδομάδα

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου ή Αλεξάνδρα, όπως την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Έρωτας Φυγάς», διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μοιράστηκε με το κοινό μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα κατά την διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων της σειράς, όπως αποκάλυψε μέσα από το hashtag που χρησιμοποίησε #Lastshootings.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια ανέφερε ότι δεν γνωρίζει εάν η εγκυμοσύνη της θα ενταχθεί στο σενάριο.

Πιο συγκεκριμένα, είχε μοιραστεί:

«Για τη σειρά δεν ξέρω αν θα με... καταστήσουν έγκυο. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη και περιμένουμε τα σενάρια, — αλλά εγώ είμαι σίγουρα (γελάει). Υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το πότε θα είναι το φινάλε. Δεν ξέρω αν θα είμαι μέχρι το τέλος των επεισοδίων της σεζόν γιατί διανύω τον έκτο μήνα. Αν όλα πάνε κατ' ευχή, η εγκυμοσύνη θα ενταχθεί στο σενάριο».

Γιατί άρχισαν να της αρέσουν τα λούτρινα...

Πριν λίγες μέρες η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου φωτογραφίζεται με μερικά λούτρινα παιχνίδια.

«Για κάποιο λόγο άρχισαν να μου αρέσουν πάλι τα λούτρινα. Μάλλον δεν αρέσουν σε εμένα. 😉», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

danny-giannakopoulou-egkymosini-(8).jfif

Όλες οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ηθοποιός από τα μέσα Ιανουαρίου αποκάλυψε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τη Ντάνη Γιαννακοπούλου και τον αγαπημένο της Ορέστη.

Παρακάτω ακολουθούν όλες οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει μέχρι στιγμής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved