Ξεκαρδιστικό βίντεο: Κάθε στάδιο μητρότητας έχει και άλλο στυλ

Πάνω απο μισό εκατομμύριο προβολές και σχεδόν 50.000 likes 

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Ξεκαρδιστικό βίντεο: Κάθε στάδιο μητρότητας έχει και άλλο στυλ

Η Shawna, @herlatestlove, καταγράφει την ζωή της, ως μητέρα, στο TikTok και σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της δείχνει την ξεκαρδιστική εξέλιξη του στυλ των μαμάδων που περνούν από τα στάδια της πρώιμης μητρότητας.

Παρουσιάζει, λοιπόν, κάθε περίοδο της πρώιμης μητρότητας με ένα διαφορετικό ρούχο.

Στο στάδιο του νεογέννητου, πολύ εύστοχα, φοράει ένα σετ φόρμα. Το πλεονέκτημα του; Είναι καφέ - το τέλειο χρώμα για να κρύψετε ατυχήματα με την πάνα!

Ακολουθεί το συνολάκι των 6 μηνών, το οποίο περιλαμβάνει ένα κολάν και ένα μακρύ μπλουζάκι. Στην λεζάντα σημειώνει: "Ό,τι δεν είναι καλυμμένο με φτύσιμο (ή κακά)".

Με την συμπλήρωση του ενός έτους φοράει τζιν. Ζήτω! Τώρα που η μαμά έχει λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό της, δεν ντύνεται μόνο για να νιώθει άνετα. Η Shawna έγραψε στη λεζάντα: "Έτοιμη για αληθινά παντελόνια, αλλά δεν έχω ιδέα τις τάσεις της μόδας αυτές τις μέρες"

Στα δύο χρόνια η λεζάντα λέει: "Αγόρασα ένα καινούργιο παντελόνι και θα το φοράω κάθε μέρα."

Το τελευταίο στάδιο είναι όταν το παιδί έχει κλείσει τα 3 και πάνω στην ώρα που η μαμά αρχίζει επιτέλους να αποκτά μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Η λεζάντα, λοιπόν, τονίζει: "Αποδέχομαι το νέο μου σώμα και αρχίζω να βρίσκω τον εαυτό μου αλλά και το στυλ μου ξανά"

Ανάμεσα στα σχόλια και τα σχεδόν τα 40.000 likes, αυτό το σχετικό βίντεο φαίνεται να "άγγιξε" πολλές μαμάδες εκεί έξω.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved