Χριστίνα Μπόμπα: Η φώτο των διδύμων όσο μετακομίζει

Την φροντίδα των κοριτσιών ανέλαβαν η θεία Ελίνα Μπόμπα και η κουμπάρα της Χριστίνας Μπόμπα, Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Χριστίνα Μπόμπα: Η φώτο των διδύμων όσο μετακομίζει

Έφτασε η στιγμή της μετακόμισης. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από σχεδόν έναν χρόνο, επιτέλους θα μπουν στο δικό τους σπιτικό.

Ακόμη όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, βρίσκονται στο παλιό προσωρινό τους σπίτι. Οι μικρές βλέπετε καλημέρισαν τους διαδικτυακούς φίλους της μαμάς, κρατώντας κόκκινα μπαλόνια καρδιές στα χέρια.

mpompa-valentine-day.jpg

Σε ρυθμούς μετακόμισης ακόμη και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η μαμά Χριστίνα βρίσκεται καθημερινά στο νέο σπίτι για να τακτοποιήσει έπιπλα, παιχνίδια και άλλα διακοσμητικά με τη βοήθεια των φίλων της και οι μικρές περνούν δημιουργικό χρόνο στο πλευρό των Ελίνα Μπόμπα και Γιολάντα Καλογεροπούλου.

mpompa-metakomisi.jpg

Φωτογραφία από το τι κάνουν οι δίδυμες όσο η μαμά προσπαθεί να βάλει το σπίτι σε τάξη, δημοσίευσε η Γιολάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε και εσείς, η Φιλίππα, η Αριάνα και η Ηλέκτρα (κόρη της Γιολάντας) ζωγραφίζουν με την βοήθεια της θείας, Ελίνας Μπόμπα.

mpompa-1d.jpg

Το νέο σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα αυτές τις μέρες δείχνει τους φίλους της που έχουν σπεύσει να τη βοηθήσουν με την μετακόμιση και πώς έχει αρχίσει να διακοσμεί το playroom των κοριτσιών. Ολόγυρα σε χτιστές βιβλιοθήκες - όπως θα δείτε και εσείς- τοποθετούνται τα βιβλία και αργότερα στον χώρο θα πάρουν θέση και τα παιχνίδια των κοριτσιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved