Δασκάλα δεν επέτρεψε το balm χειλιών μέσα στην τάξη - Η αντίδραση της μητέρας

Είναι κάποιοι σχολικοί κανόνες λίγο υπερβολικοί ή όχι;

Μαργαρίτα Νικολάου
Δασκάλα δεν επέτρεψε το balm χειλιών μέσα στην τάξη - Η αντίδραση της μητέρας
Bigstock

Μια μαμά δημοσίευσε πρόσφατα στο TikTok μια περίεργη συνομιλία που είχε με τη δασκάλα της κόρης της σχετικά με τη χρήση του balm χειλιών μέσα στην τάξη.

Το βίντεο της Jamie Keck έγινε αμέσως viral στην κοινότητα των μαμάδων. Παρουσιάζει την κατάσταση και δείχνει ακόμη και στιγμιότυπα οθόνης από τη συζήτηση που είχε με τη δασκάλα της κόρης της. Από πότε το chapstick έγινε «φάρμακο;»

Δείτε αρχικά το βίντεο

Όλα άρχισαν όταν η Keck, παρατήρησε τα σκασμένα χείλη της κόρης της μετά το σχολείο. Η κόρη της, Paisley, είπε ότι η δασκάλα της δεν της επέτρεψε να χρησιμοποιήσει το balm χειλιών που είχε στην τσάντα της.

Η μητέρα έστειλε μήνυμα στη δασκάλα και επίσης εξήγησε το λόγο που η μαθήτρια της πέμπτης δημοτικού είχε ένα balm χειλιών στην τσάντα της. Τα χείλια της μικρής «σκάνε» συχνά και στο παρελθόν η μικρή είχε πάθει μόλυνση εξαιτίας των αρκετά σκασμένων χειλιών της.

Η απάντηση όμως της δασκάλας δεν ήταν αυτή που περίμενε η μητέρα της Paisley. «Τα φάρμακα απαγορεύονται να στέλνονται και να χρησιμοποιούνται στο σχολείο από ένα παιδί», απάντησε.

«Άρα το παιδί μου πρέπει να έχει συνταγή γιατρού για να έχει ένα balm χειλιών στην τσάντα», ρώτησε η μητέρα και η απάντηση δεν ήταν τόσο απλή. Η δασκάλα απάντησε ότι χρειάζεται συνταγή και υπογραφή γιατρού, αλλά θα πρέπει να αφήνει το παιδί το balm στο γραφείο των δασκάλων και να το χρησιμοποιεί εκεί.

Κάτι που για τη μητέρα ήταν υπερβολικό. «Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που το παιδί χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το balm θα πρέπει να αφήνει το μάθημα και να πηγαίνει στο γραφείο».

Η μητέρα ζήτησε τη γνώμη των ακολούθων της και μάλιστα οι περισσότεροι συμφώνησαν μαζί της. Ότι η δασκάλα ήταν υπερβολική.

Ποια η δική σας γνώμη αλήθεια;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved