Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα στο ασανσέρ

H ηθοποιός ανέβασε αρκετές selfies στις οποίες διακρίνεται καθαρά η εγκυμοσύνη της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα στο ασανσέρ

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου που υποδύεται την Ιουλία Βρεττάκου στη σειρά « Η Γη της Ελιάς» είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

https://www.instagram.com/reel/CsvhNQeommo/

Το ανακοίνωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Beautemagazine λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνει η οικογένεια μου! Θα έρθει ένα ακόμη παιδάκι, υπάρχουν ήδη δύο. Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών.

Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα δυο παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα.

Σε μια τέτοια οικογένεια, λοιπόν, με το δεδομένο πως εγώ είμαι το δημόσιο πρόσωπο, διαφοροποιούνται τα δεδομένα.

Φέρω την ευθύνη άλλων τεσσάρων ατόμων, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας μου που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της, είναι πιο ιδιωτική, έτσι θα τη χαρακτήριζα. Θα πω λοιπών εγώ πώς το βιώνω και το νιώθω».

https://www.instagram.com/p/CxyHAXtIMwu/

Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

H ηθοποιός έχει ανεβάσει το τελευταίο διάστημα αρκετές selfies μέσα στο ασανσέρ στις οποίες διακρίνεται καθαρά η εγκυμοσύνη της.

Eίχαν προηγηθεί όμως και οι ακόλουθες με casual look. Και σε αυτές τις φωτογραφίες η φουσκωμένη κοιλίτσα διακρίνεται καθαρά.

Η ηθοποιός έζησε για χρόνια στο εξωτερικό όπου εργάστηκε ως μοντέλο, κάνοντας εμφανίσεις σε διεθνείς πασαρέλες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην ιταλική τηλεόραση και τον κινηματογράφο.Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές στο εξωτερικό, καθώς αποτέλεσε αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Πάολο Σορεντίνο και ξεχώρισε η συμμετοχή της στην ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη («Τέλεια ομορφιά») με τίτλο «Loro» για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved