Έφηβη μιμείται απίθανα πώς είναι να είσαι μαμά τα Χριστούγεννα

Το βίντεό της έγινε viral και όχι άδικα. Εμείς εδώ στα HQ του Mothersblog, ακόμη γελάμε. (Ταυτιστήκαμε η αλήθεια είναι...)

Μαργαρίτα Νικολάου
Έφηβη μιμείται απίθανα πώς είναι να είσαι μαμά τα Χριστούγεννα

Ναι, ναι αγαπημένες μου φίλες. Θα ταυτιστείτε και θα σηκώσετε χεράκι 🙋. Μας χωρίζουν μόνο λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και όσες είστε μαμάδες, σίγουρα έχετε διακοσμήσει το σπιτικό σας, έχετε φτιάξει χειροτεχνίες, γλυκά, κατασκευές, έχετε τυλίξει δώρα, φτιάχνετε το πλάνο για τις γιορτές, πού θα πάτε, τι να κάνετε, έχετε κρύψει τα δώρα του Άγιου Βασίλη, έχετε διαβάσει ιστορίες για τα Χριστούγεννα, για τα ξωτικά, τους ταράνδους και έχετε μάθει απ' έξω και ανακατωτά το τραγούδι «Ρούντολφ το ελαφάκι με καρδούλα ταπεινή».

H Darryl Provato Prendergast, που θα τη βρείτε στο Instagram με το όνομα «@geriatrictiktokmom» δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την κόρη της να μιμείται τις μαμάδες το πρωί των Χριστουγέννων.

Η κόρη της φορά ρόμπα, έχει έναν ατημέλητο κότσο και κάνει όλα όσα κάνουν οι περισσότερες μαμάδες το πρωί των Χριστουγέννων. Φωνάζει, δεν θέλει να χάσει στιγμή από το άνοιγμα των δώρων, θέλει να τους φωτογραφίσει όλους, ζητά να την περιμένουν μέχρι να φτιάξει τον καφέ της, κάνει νοήματα στα παιδιά να πουν ευχαριστώ στη γιαγιά που τηλεφώνησε.

Απολαύστε τη!

https://www.instagram.com/reel/C0W0BXkOvAm/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved