Μπόμπα-Τανιμανίδης: Επιτέλους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους - Η φώτο με τις δίδυμες

Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα κατάφεραν οι Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Επιτέλους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους - Η φώτο με τις δίδυμες

Η Χριστίνα, ο Σάκης και οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα, λατρεύουν τα Χριστούγεννα, όμως φέτος στόλισαν μια εβδομάδα πριν την ημέρα των Χριστουγέννων.

Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει η παροιμία και κάπως έτσι η Χριστίνα Μπόμπα, το Σάββατο δημοσίευσε φωτογραφία με το δέντρο έτοιμο να στολιστεί από τις μικρές της κόρες.

mpompa-dentro.jpg

«Αργήσαμε λίγο αλλά σήμερα είναι η μέρα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρήκε χρόνο να στολίσει το δέντρο με την Αριάνα και τη Φιλίππα.

Την επόμενη μέρα (Κυριακή) ακολούθησαν οι φωτογραφίες που έδειχναν το δέντρο στολισμένο και τα κορίτσια να παίζουν κάτω από αυτό μαζί με την καλή φίλη των γονιών τους, Μαρίνα Βερνίκου που μάλιστα τους έκανε και το πρώτο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Όπως είδατε και εσείς, οι μικρές ανοίγουν το δώρο τους με λαχτάρα να δουν τι κρύβεται κάτω από το περιτύλιγμα και από το δέντρο λείπει μόνο το αστέρι, όπως και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα σχολιάζει.

«Ορίστε! Ένα αστέρι μας λείπει και είμαστε έτοιμοι! Και του χρόνου σπίτι μας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved