Το fun βίντεο που ταυτίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δημοσίευσε

Όλες οι μαμάδες με μικρά παιδιά θα ταυτιστούν.

Το fun βίντεο που ταυτίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δημοσίευσε

Τι κάνουν οι περισσότεροι γονείς όταν αρχίζει το μικρό τους να μεγαλώνει σιγά-σιγά; Αγοράζουν εκπαιδευτικά παιχνίδια για να το βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να ενισχύσουν τις κινητικές του δεξιότητες. Και να σου τα μαλακά βιβλιαράκια που κάνουν ήχους, να σου τα λούτρινα εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα μουσικά χαλάκια και άλλα πολλά.

Αντί όμως τα μωρά να βρουν ενδιαφέρον στα τόσα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους - και που για κάποια από αυτά οι γονείς τους χάλασαν μια μικρή περιουσία για να αγοράσουν- στρέφονται στα σουρωτήρια, τα άδεια πλαστικά μπουκάλια, τα κλειδιά, τα τάπερ, τις κουτάλες και ό,τι άλλο δεν είναι παιδικό παιχνίδι.

Σε αυτή την κατηγορία όπως φαίνεται ανήκει και η λατρεμένη μας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που αν και δεν αναρτά φωτογραφίες με τον γιο της και δεν μιλά συχνά για εκείνον, κάποιες φορές μοιράζεται βίντεο που ταυτίζεται.

konstantina-spiropoulou-binteo.jpg

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και το παρακάτω. Πριν λίγες μέρες η μαμά Κωνσταντίνα, το κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντας με τι επιλέγει να παίξει ο Βλάσσης στο σπίτι.

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που θα κάνει κάθε μαμά να ταυτιστεί, γιατί πιστέψτε μας, δεν υπάρχει μικρό παιδί που να μην έχει λατρέψει τα κατσαρολικά και τις κουτάλες.

https://www.instagram.com/reel/CzmmMgNoAmH/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved