Ο Κωστής Μαραβέγιας παιδί - Δείτε τον με ξανθά μαλλιά και σχολική τσάντα

Μια σπάνια παιδική φωτογραφία του Κωστή Μαραβέγια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας παιδί - Δείτε τον με ξανθά μαλλιά και σχολική τσάντα

instagram @maraveyas

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους πιο γνωστούς, τραγουδοποιούς, συνθέτες, τραγουδιστές, σπάνια αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Προτιμά μέσα από τα social media να αναρτά φωτογραφίες που αφορούν τη δουλειά του, τα τραγούδια του, τα ταξίδια του και σπανιότερα στιγμές από τη ζωή του.

Πριν μερικούς μήνες ο ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί με το κοινό του μια φωτογραφία από τότε που ήταν παιδί και πήγαινε στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

«Ανάμεσα στον ανθρώπινο πόνο, τη ματαίωση και την απώλεια, η ελπίδα της μάθησης, της γνώσης και του ανοιχτού ορίζοντα. Τη φωτογραφία τη βρήκα στο πατρικό μου και είναι από το Αγρίνιο στα 80s..», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δεν θυμίζει σε τίποτε τον σημερινό Κωστή Μαραβέγια.

paidiki-fotografia-kostis-maravegias.jpg

instagram @maraveyas

Το μόνο ίδιο; Το χαμόγελό του!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου από τον Οκτώβριο του 2021. Ο γάμος τους είχε τελεστεί κάτω από άκρα μυστικότητα μιας και κανείς από τους δύο δεν μιλούσε σε συνεντεύξεις και δεν απαντούσε σε ερωτήσεις που σχετίζονταν με τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CyTSgirIHQD/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved