Το tip της μαμάς: Πρακτικές ιδέες για να οργανώσετε τις τσάντες σας

Πού και πώς να τις αποθηκεύσετε ώστε να μη φθείρονται και να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Το tip της μαμάς: Πρακτικές ιδέες για να οργανώσετε τις τσάντες σας
Bigstock

Οι τσάντες είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών.

Μία τσάντα ισούται με καμία εξ ου και σε κάθε γυναικεία ντουλάπα μπορεί κανείς να βρει τσάντες σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη, για να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και περιστάσεις.

Το πρόβλημα με τις τσάντες είναι ότι καταλαμβάνουν χώρο και μάλιστα αρκετό. Επίσης, αν δεν αποθηκεύονται συχνά μπορεί να φθαρούν καθώς δημιουργούνται τσακίσεις.

Ιδέες για να αποθηκεύσετε τις τσάντες

Ράφια

Είτε έχετε χώρο είτε όχι, το σημαντικό είναι να τακτοποιήσετε σωστά τις τσάντες σας. Τα ράφια είναι η πλέον πρακτική και ενδεδειγμένη λύση. Αν υπάρχει δυνατότητα να προσθέσετε ένα ακόμα ράφι στο εσωτερικό της ντουλάπας, κάντε το. Στα πιο ψηλά ράφια τοποθετήστε τις τσάντες που δεν χρησιμοποιείτε συχνά και στα χαμηλότερα όσες εναλλάσσεται στην καθημερινότητά σας.

Γάντζοι

Στο διαδίκτυο αλλά και σε αρκετά καταστήματα με είδη σπιτιού θα βρείτε γάντζους όπου μπορείτε να κρεμάτε περισσότερες από μία τσάντες. Τους γάντζους μπορείτε να τους περάσετε από μια ράβδο που θα έχετε στερεώσει στο εσωτερικό της ντουλάπας.

Κρεμαστή υφασμάτινη θήκη πολλαπλών θέσεων

Οι κρεμαστές πλαστικές ή υφασμάτινες θήκες αποθήκευσης είναι ιδιαίτερα πρακτικές για τα μικρά τσαντάκια σας ή για τις τσάντες μεσαίου μεγέθους. Οι περισσότερες θήκες είναι διάφανες γεγονός που βοηθά να βρίσκετε την τσάντα που θέλετε κάθε φορά να πάρετε.

Συρμάτινα καλάθια

Τα συρμάτινα καλάθια είναι πρακτικά και τοποθετούνται στο εσωτερικό της πόρτας της αποθήκης ή της ντουλάπας εφόσον υπάρχει χώρος.

Διαχωριστικά ραφιών

Για να μη διπλώνουν οι τσάντες χρησιμοποιείστε διαχωριστικά ανάμεσά τους. Θα βοηθήσει αν ορισμένες τις γεμίζετε με χαρτιά ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved