Charlize Theron: «Το να είσαι γονιός είναι πολύ δύσκολο αλλά και καταπληκτικό»

Τι είπε η διάσημη ηθοποιός για τη μητρότητα και τις δύο κόρες της.

Charlize Theron: «Το να είσαι γονιός είναι πολύ δύσκολο αλλά και καταπληκτικό»
Instagram@charlizeafrica

Η Charlize Theron βλέπει τον κόσμο διαφορετικά μέσα από τα μάτια των παιδιών της. Την εμπνέουν και τη βοηθούν να ανακαλύπτει συνεχώς νέα πράγματα.

Ακόμα και για την Αρχαία Αίγυπτο.

«Τώρα, γνωρίζουμε την ιστορία της Σφίγγας. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήθελα να μάθω τι συμβαίνει με τη Σφίγγα και τώρα θέλω» είπε η Charlize Theron στο PEOPLE σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των παιδιών της κάθε φορά που διαβάζουν κάτι καινούργιο το National Geographic.

https://www.instagram.com/p/CpjV8ZTLchF/

Η ηθοποιός είναι μητέρα της Jackson, 11 ετών και της August, 7 ετών και η ζωή της έχει αποκτήσει νέο νόημα.

https://www.instagram.com/p/CFlFyMKBtcK/

Το ταξίδι της μητρότητας ξεκίνησε το 2012 όταν υιοθέτησε την Jackson και τρία χρόνια αργότερα την August. Καθώς μεγαλώνουν όμως οι κόρες της, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει είναι διαφορετικές. Η Charlize Theron αστειεύεται ότι η μεγάλη της κόρη δεν θέλει αγκαλιές ενώ προσπαθεί να διατηρεί ένα μέτρο και μια ισορροπία όσον αφορά την έκθεσή τους στα φώτα της δημοσιότητας. Παρά το γεγονός ότι τις κρατά μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζει ότι ορισμένα θέματα μπορεί να ξεφύγουν.

«Πάντα ήθελα να έχω μια ανοιχτή συζήτηση με τα παιδιά μου και θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να έρθουν και να μου μιλήσουν για οτιδήποτε», ανέφερε η ηθοποιός προσθέτοντας: «Όταν μου αναφέρουν κάτι που είναι ακατάλληλο, σκέφτομαι: "μην είσαι αυστηρή, να είσαι ψύχραιμη, αισθάνονται αρκετά ασφαλείς για να το σου το λένε" και έτσι θέλω να συνεχίσω».

https://www.instagram.com/p/CYUU7vpvlOn/

Μαμά – οδηγός

Οι κόρες της είναι η προτεραιότητά της. «Πέρα από τη δουλειά, είμαι η οδηγός τους. Τις πηγαινοφέρνω όλη μέρα, όλη νύχτα, σε όλες τις δραστηριότητές τους. Προς το παρόν, λέω "Ελπίζω να το θυμάστε αυτό" και μου λένε " τι να θυμόμαστε;". Το να είσαι γονιός είναι πολύ δύσκολο και νιώθεις ότι δεν θα επιβιώσεις ποτέ, αλλά βλέπεις και την άλλη πλευρά και σκέφτεσαι "Θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό", δήλωσε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CALuPNNBC_n/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved