Οι στιγμές μας που «χτίζουν» το αύριο μαζί: Κυριακάτικο, μαγικό τραπέζι με θέα τα αστέρια

Αυτό που μπορείς να κάνεις,  είναι να βάλεις στη ζωή σου την κυριακάτικη συνταγή της μαγείας.

Οι στιγμές μας που «χτίζουν» το αύριο μαζί: Κυριακάτικο, μαγικό τραπέζι με θέα τα αστέρια

Aλήθεια, έχει τύχει να συγκατοικήσεις με κάποιον, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις πως προτού ζήσετε μαζί, συναντιόσασταν πιο συχνά και μοιραζόμασταν περισσότερες κοινές εμπειρίες;

Για πολλά ζευγάρια εκεί έξω, αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο χρόνος «τρέχει» πιο γρήγορα από εσάς και κάπως έτσι, καταλήγετε να δίνετε κάθε μέρα ραντεβού κάτω από την ίδια στέγη, dates που συνήθως σας βρίσκουν αργά το βράδυ, μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης -και καταλήγουν με έναν από τους δυο σας να αποκοιμιέται στον καναπέ, προτού επιλέξετε τι ταινία θα δείτε.

Αν διαβάζοντας την παραπάνω περιγραφή ένιωσες να ταυτίζεσαι -τουλάχιστον ως έναν βαθμό- τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Για εσένα που δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σου, αλλά θέλεις να μοιράζεσαι ποιοτικές στιγμές με το άλλο σου μισό, να ζεις μαζί του εμπειρίες που θα αποτελούν τις βάσεις για τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας.

Η λύση είναι μία και σε καλεί να βάλεις στη ζωή σου περισσότερη κυριακάτικη μαγεία

Στην περίπτωση που σε αυτό το σημείο διερωτάσαι τι μπορείς να κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερες ποιοτικές, κοινές στιγμές με το ταίρι σου, δεν χρειάζεται να ξεπερνάς τα όριά σου τις καθημερινές. Αυτό που μπορείς να κάνεις, ωστόσο, είναι να βάλεις στη ζωή σου την κυριακάτικη συνταγή της μαγείας.

Τι περιλαμβάνει αυτή η συνταγή; Κλείσε τα μάτια και δοκίμασε να μετατρέψεις τις παρακάτω λέξεις σε εικόνες. Κυριακή απόγευμα και την ώρα που ο ήλιος δύει, βάφοντας τον ουρανό με μοβ και ροζ αποχρώσεις, εσύ κάθεσαι αναπαυτικά σε μία καρέκλα, ενώ στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού βρίσκεται το άλλο σου μισό.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved