John Stamos: Ευτυχισμένος μπαμπάς ενός 5χρονου αγοριού

Ο διάσημος ηθοποιός νιώθει ευγνώμων που κατάφερε να γίνει πατέρας.

John Stamos: Ευτυχισμένος μπαμπάς ενός 5χρονου αγοριού
Instagram@ johnstamos

Ο John Stamos πάντα ήθελε να γίνει πατέρας.

Τα κατάφερε σε ηλικία 54 ετών αφού γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, την Caitlin McHugh Stamos την οποία παντρεύτηκε το 2018.

Ο γιος τους γεννήθηκε το 2018 με την ηθοποιό να δηλώνει: «Τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα 100 φορές». Αργότερα θα παραδεχόταν ότι η πατρότητα είναι πολύ «καλύτερη» από ό,τι είχε φανταστεί.

https://www.instagram.com/p/CvOCGhOvd1i/

Το 2021 μιλώντας στο People είχε δηλώσει: « Ήθελα παιδιά όλη μου τη ζωή. Και είμαι τόσο ευγνώμων».

Η γέννηση του γιου και η αγάπη για τους ήρωες της Disney

Ο Billy, γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 2018 στο Λος Άντζελες. Ο John Stamos είχε ανακοινώσει τον ερχομό του γιου του με ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Από εδώ και στο εξής, το καλύτερο μέρος θα είναι πάντα η γυναίκα μου και ο γιος μου».

Από τη γέννησή του μέχρι σήμερα, δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες με τον Billy και όλα όσα κάνουν μαζί.

Ο 5χρονος λατρεύει καθετί που έχει σχέση με τη Disney, όπως και οι γονείς του. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στη Disneyland και επισκέφτηκαν το Walt Disney World στη Φλόριντα όταν ο γιος του ήταν 7 μηνών.

https://www.instagram.com/p/Cw3VYjOShe_/

Τον Ιούνιο του 2021, ο ηθοποιός είπε στο PEOPLE ότι ο Billy είναι «σίγουρα παιδί της Disney», προσθέτοντας, «είναι υπέροχο να τον βλέπεις να ενθουσιάζεται με διάφορα πράγματα».

Γιόρτασε με τον γιο του τα 60ά γενέθλια του

Ο διάσημος ηθοποιός τον Αύγουστο του 2023 γιόρτασε τα 60ά του γενέθλια. Ανήμερα των γενεθλίων του δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με τον γιο του στο κρεβάτι και να τους δυο τους να συνομιλούν. «Ξέρεις πόσο χαρούμενος είμαι που έκλεισα τα 60 και έχω έναν τόσο υπέροχο γιο σαν εσένα;» ακούγεται να λέει ο ηθοποιός και τον Billy ν΄απαντά: «Τόοοσο χαρούμενος».

https://www.instagram.com/p/Cw5132ayJtH/

Ο 5χρονος λέει στον μπαμπά του ότι δεν φαίνεται 60 ετών κι ότι μοιάζει με μωρό. Ο σταρ του Full House ρώτησε επίσης τον γιο του: «Λες κάτι για μένα στις προσευχές σου;» για να λάβει την καταφατική απάντηση του μοναχογιού του.

https://www.instagram.com/reel/CwIvlG2JgYQ/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved