Υρώ Μανέ: Εντυπωσίασε η κόρη της επί σκηνής - Η τρυφερή ανάρτηση

Η κόρη της ηθοποιού είναι 25 ετών και μία ταλαντούχα χορεύτρια, ανερχόμενη χορογράφος και καθηγήτρια σύγχρονου χορού.

Υρώ Μανέ: Εντυπωσίασε η κόρη της επί σκηνής - Η τρυφερή ανάρτηση

Η Υρώ Μανέ όλα τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας της στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγα πράγματα είναι γνωστά, όπως ότι είναι παντρεμένη με τον Τάσο Νταϊόγλου από το 1997 και ότι μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Φάιδρα.

iro-mane-korii.jpg

Η Φαίδρα έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα της μαμάς της. Βέβαια, εκείνη δεν την κέρδισε η υποκριτική, αλλά η τέχνη του χορού και ήδη στα 25 της έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο και τις συνεργασίες της.

Από τις πιο πρόσφατες είναι αυτή με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Στη συναυλία του τραγουδοποιού στο θέατρο ΑΛΣΟΣ, η 25χρονη ανέβηκε στη σκηνή και σε ένα ορχηστρικό κομμάτι, εντυπωσίασε με τις κινήσεις και τη σκηνική της παρουσία.

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η μητέρα της. Η Υρώ Μανέ δημοσίευσε στο Instagram βίντεο με την κόρη της επί σκηνή και έγραψε:

«Κάθε φορά με εκπλήσσεις»

iro-mane-kori-2.jpg

Σε άλλο Instagram Story της έγραψε επίσης:

«Τι να πω παιδί μου…», ενώ για τον Αλκίνοος Ιωαννίδη έγραψε:

«Ο Αλκίνοος. Ένας σπουδαίος, γενναιόδωρος καλλιτέχνης, που άφησε χώρο σε έναν νέο άνθρωπο να απλώσει το ταλέντο του».

iro-mane-kori-3.jpg

Η Φαίδρα Νταϊόγλου δημοσίευσε επίσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει. Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Και κάπου εδώ θα καταθέσω μια στιγμή που φάνταζε όνειρο. Μα η πηγαία ανθρωπιά, το πηγαίο μεγαλείο αυτού του καλλιτέχνη την έκανε πραγματικότητα. Η ευγνωμοσύνη και η εκτίμηση που αισθάνομαι γι’ αυτό τον Άνθρωπο, τον Αλκίνοο, είναι λίγες, μπροστά στα μαθήματα ηθικής και αξιακού κώδικα που παραδίδει με το δικό του μαγικό τρόπο.

Ένας χορός, μια αυτοσχεδιαστική κατάθεση ψυχής σε μια συναυλία ανάμεσα σε πέντε μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής. Πέντε ανθρώπους που άνοιξαν διάπλατα τα χέρια και την γενναιοδωρία τους και μου έδωσαν μια από τις πιο ζεστές αγκαλιές που έχω αισθανθεί. Ένα ψυχικό μεγαλείο, επι πέντε, που από εκείνη τη μέρα θα είναι για μένα σταθμός, οδηγός και κινητήρια δύναμη.

Και η περιγραφή μικρή…

Κραταω βαθιά αυτή την ενέργεια, και σας την εύχομαι ολόψυχα.

Αλκίνοε, Μιχάλη,Μίλτο, Γιώτη, Σταύρο…

σας ευχαριστώ από καρδιάς.

10 Οκτωβρίου, Θέατρο Άλσος.

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας.

Και ίσως η πρώτη, μετά από καιρό που αισθάνθηκα βαθιά υγιής.»

https://www.instagram.com/reel/CyQ7OxgMeMA/

Οι σπάνιες φωτογραφίες της Υρώς Μανέ με την 25χρονη κόρη της

Η Υρώ Μανέ σπάνια αναρτά φωτογραφίες με την κόρη της. Μόνη εξαίρεση αυτές που έχει δημοσιεύσει από κοινές τους εξόδους. Και οι δύο αγαπούν το θέατρο και δεν χάνουν ευκαιρία να απολαύσουν μία παράσταση μαζί.

Παρακάτω μαμά και κόρη στην Επίδαυρο το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CufLLacLSO_/

Εδώ, πίσω στο 2019 η ηθοποιός φωτογραφίζεται με την κόρη της στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

https://www.instagram.com/p/BueOfUnnHfh/

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους είναι αυτή το περασμένο Πάσχα στον αγαπημένο τους προορισμό, το Πήλιο, όπου διατηρούν και εξοχική κατοικία.

Η Φαίδρα Νταϊόγλου είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 10 χιλιάδες ακολούθους και μία ματιά αρκεί για να καταλάβει κανείς την μεγάλη αγάπη της 25χρονης, τον χορό. Παρακάτω μερικές αναρτήσεις της.

https://www.instagram.com/reel/CwDgNwNMTzW/
https://www.instagram.com/p/CnZcb8vsnCG/
https://www.instagram.com/p/CfZy-NkMwTp/
https://www.instagram.com/tv/CTkI7SIlAAZ/
https://www.instagram.com/p/CMuEpMwg9xt/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved