Γιώργος Λιανός: Με τα παιδιά του στο γήπεδο - Η Αριάνα κλέβει τις εντυπώσεις

Πήγαν στον αγώνα Παναθηναϊκός - Βιγιαρεάλ και το outfit της Αριάνας ήταν... από πάνω μέχρι κάτω πράσινο!

Γιώργος Λιανός: Με τα παιδιά του στο γήπεδο - Η Αριάνα κλέβει τις εντυπώσεις

Μια από τις καλύτερες στιγμές του έζησε χθες ο Παναθηναϊκός και μαζί και οι φιλάθλοί του, που πήγαν να τον παρακολουθήσουν και έφυγαν ευτυχισμένοι μιας και ήταν η ομάδα που κέρδισε 2-0 επί της Βιγιαρεάλ.

Για την ιστορία, τα γκολ έβαλαν Ιωαννίδης και Σπόραρ, στιγμές που σίγουρα η Αριάνα Λιανού, ο ένας της αδερφός, Κωνσταντίνος και ο μπαμπάς της, Γιώργος Λιανός, πανηγύρισαν μαζί με ακόμη περίπου 60.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρεμιέρα του Europa League.

Η Αριάνα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός, φορά μπλούζα και κασκόλ Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με τον μπαμπά της που προτίμησε να ντυθεί casual σπορ για να συνοδεύσει τα παιδιά του στο γήπεδο. Όσο για τον Κωνσταντίνο, που διακρίνεται στη φωτογραφία; Δεν μπορούμε να δούμε αν φόρεσε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού όπως η αδερφή του ή όχι.

lianos-paidia-gipedo.jpg


Ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, την κόρη τους Βαλέρια - Ασημούλα αλλά και τα τρία παιδιά του από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα.

Στιγμές που συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εμείς ξεχωρίζουμε τούτες εδώ: από την εκδρομή που είχαν κάνει το καλοκαίρι όλοι μαζί στα Σύβοτα και στον ποταμό Αχέροντα. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω, έτσι όπως τις είχε δημοσιεύσει ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ - «I' M A CELEBRITY get me out of here».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved