Φοίβος Βουτσάς: Λατρεύει το θέατρο και το αποκάλυψε η μαμά Αλίκη με αυτή τη φώτο

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Φοίβος Βουτσάς: Λατρεύει το θέατρο και το αποκάλυψε η μαμά Αλίκη με αυτή τη φώτο

Φοίβος Βουτσάς / instagram @alikikatsavou

Ο Φοίβος Βουτσάς είναι 7 ετών. Ο γιος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, μεγάλωσε και όπως φαίνεται λατρεύει την υποκριτική. Πώς να μην την λατρεύει; Με πατέρα έναν από τους πιο ταλαντούχους και γνωστούς ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ από τον ελληνικό κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση και με μητέρα επίσης ηθοποιό, ο Φοίβος δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από το θεατρικό σανίδι.

Αυτό μαρτυρά η φωτογραφία που διάλεξε η μητέρα του, Αλίκη Κατσαβού για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά, πριν μερικές ημέρες. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο Φοίβος παίζει με ένα πράσινο μπαλόνι, στο θεατρική σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη, όπου η μητέρα του βρίσκεται κάθε Κυριακή. Βλέπετε, η Αλίκη Κατσαβού, παίζει και σκηνοθετεί την παιδική παράσταση «Με της μουσικής τις νότες της ζωής ανοίγω πόρτες» του Τάκη Χρυσούλη.

foivos-voutsas.jpg

Φοίβος Βουτσάς / instagram @alikikatsavou

«Σε πιστεύω! Κυνήγησε τα όνειρά σου!
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του γιου της, Φοίβου.

aliki-katsavoy-parastasi.jpg

πηγή: instagram / @theatromathia

Η Αλίκη Κατσαβού δεν είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τις αναρτήσεις που κάνει, μιας και περιορίζονται στις 2-3 τον μήνα.

Οι φωτογραφίες του Φοίβου Βουτσά

Ο Φοίβος Βουτσάς, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, μοιάζει όχι μόνο στον μπαμπά του, Κώστα Βουτσά, αλλά και την μητέρα του, Αλίκη, καθώς μεγαλώνει. Δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει, η μητέρα του στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved