John Travolta: Όμορφες στιγμές με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη και τον γιο του.

John Travolta: Όμορφες στιγμές με τα παιδιά του

O John Travolta με τα παιδιά του.

Ο John Travolta στα 69 του χρόνια είναι ένα καταξιωμένος ηθοποιός και παράλληλα ένας ευτυχισμένος πατέρας δύο παιδιών.

Όμως η ζωή του επιφύλαξε πολλές δύσκολες στιγμές, από αυτές που κανείς δεν θα ευχόταν σε κανέναν.

Το 2009 έχασε τον 16χρονο γιο του Jett από επιληπτική κρίση στο εξοχικό της οικογένειας στις Μπαχάμες. Όπως είχε πει σε συνέντευξή του, ο θάνατος του γιου του - ο οποίος έπασχε από το σύνδρομο Kawasaki-, ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CcUCBHEshbV/

Δεν ήταν όμως η μοναδική τραγωδία που βίωσε ο ηθοποιός. Το 2020 η γυναίκα του Kelly Preston πέθανε σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο του μαστού.

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά του

Η κόρη του, Ella Bleu 23 ετών και ο γιος του Benjamin, 12 ετών είναι πλέον το στήριγμά του. Αρκετές φορές μάλιστα έχει δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες τους στον λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/Cqmk1lRAUyS/

To πιο πρόσφατο βίντεο ήταν στις αρχές Σεπτέμβρη με την κόρη του η οποία φορούσε ένα όμορφο φλοράλ μίντι φόρεμα και πόζαρε χαμογελώντας στο φακό ενώ ακουγόταν το τραγούδι "The Shadow of Your Smile".

https://www.instagram.com/reel/Cw1DT2SJxq2/

«Το κοριτσάκι μας η Ella στον εορτασμό της επετείου γάμου μου με την Kelly. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Ξέρω ότι θα ήταν και η μαμά!» είχε γράψει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

O Travolta και η Preston παντρεύτηκαν το 1991. Ο πρώτος τους γάμος έγινε στο Hotel de Crillon στο Παρίσι ενώ η δεύτερη τελετή στην παραλία Daytona της Φλόριντα.

https://www.instagram.com/p/CjqfF_NpzPO/

Ο ηθοποιός μετά τον θάνατο της συζύγου του, προσπαθεί να είναι δίπλα στα παιδιά του και ειδικά στον Benjamin που είναι και ο μικρότερος.

https://www.instagram.com/p/Ctpw07FN4i7/

Στις φωτογραφίες που αναρτά μαζί του, δείχνουν ευτυχισμένοι ενώ δύσκολα μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει περισσότερο.

https://www.instagram.com/tv/CfRKzJbF2E2/
https://www.instagram.com/p/Ce_Yy4ROcKv/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved