Back to school: Ένας οδηγός αγορών για να είναι το μικρό σου πανέτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας ακόμη σχολικής χρονιάς, κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να είναι έτοιμο το μικρό σου για την πρώτη ημέρα στα θρανία.

Back to school: Ένας οδηγός αγορών για να είναι το μικρό σου πανέτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά

Αυτό σημαίνει πως πηγαίνεις από κατάστημα σε κατάστημα, μέχρι να βάλεις όλα τα «τσεκ» στη λίστα των σχολικών ειδών!

Ωστόσο, είσαι σίγουρη πως δεν έχεις ξεχάσει κάτι σημαντικό; Φυσικά και αναφερόμαστε στον ρουχισμό του παιδιού, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα το συντροφεύουν τους επόμενους μήνες.

Αν θέλεις, λοιπόν, να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα του με είδη που θα το κάνουν να νιώθει γεμάτο αυτοπεποίθηση, ρίξε μία ματιά στον οδηγό αγορών που ετοιμάσαμε, ώστε να μπει το μικρό σου δυναμικά, με στυλ και καλή διάθεση, στη σχολική καθημερινότητα.

Τα απαραίτητα για το κοριτσάκι σου που ανυπομονεί για το πρώτο κουδούνι

Ώρα να βρεις τα απαραίτητα back to school items για τη μικρή σου. Από πού να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου όμως; Από ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια -που είναι εξίσου απαραίτητο με μία νέα σχολική τσάντα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Είναι σημαντικό να «εξοπλίσεις» την παπουτσοθήκη της με υποδήματα για περισσότερο αθλητικές δραστηριότητες, τα οποία θα της χαρίζουν άνεση και φυσικά, θα είναι στυλάτα.

sxolikoo-odigos1.jpg

Αθλητικά παπούτσια ASICS, αθλητικά παπούτσια NEW BALANCE, αθλητικά παπούτσια PUMA, αθλητικά παπούτσια SKECHERS (Designer Outlet Athens)

Η μικρή σου θα χρειαστεί, βέβαια, άνετα υποδήματα τα οποία θα μπορεί να φορά σε κάθε της βόλτα στην πόλη, στα πάρτι των συμμαθητών και γενικά, σε όλα εκείνα τα occasions που θα θέλει να είναι extra stylish!

sxolikoo-odigos2.jpg

Παπούτσια VANS, παπούτσια GEOX, παπούτσια ADIDAS, παπούτσια CHAMPION, παπούτσια ADIDAS (Designer Outlet Athens)

Τι άλλο θα χρειαστεί να προμηθευτείς για τη μικρή σου; Μερικά πανωφόρια για την ενδιάμεση αυτή εποχή που διανύουμε, που δεν έχει ούτε ζέστη, αλλά ούτε και πολύ κρύο. Τι λες για ένα αμάνικο jacket και ένα ελαφρύ μπουφάν;

sxolikoo-odigos3.jpg

Μπουφάν αμάνικο CHAMPION, μπουφάν THE NORTH FACE (Designer Outlet Athens)

Επόμενη απαραίτητη αγορά για το κοριτσάκι σου, είναι εκείνη που αφορά στα ρούχα που θα τη συνοδεύουν στο σχολείο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες!

sxolikoo-odigos4.jpg

Σετ φόρμας ADIDAS, αθλητικό σετ BODYTALK (Designer Outlet Athens)

Οι φόρμες και γενικά, τα ρούχα που χαρίζουν άνεση και ελευθερία κινήσεων, όπως τα φούτερ, είναι στην κορυφή της λίστας με τις απαραίτητες back to school αγορές.

sxolikoo-odigos5.jpg

Φούτερ BENETTON, σετ φόρμας CALVIN KLEIN, φούτερ PUMA (Designer Outlet Athens)

Στη λίστα με τα must-have ρούχα για τη μικρή σου το φθινόπωρο, βρίσκονται και τα πιο «επίσημα», δηλαδή εκείνα που θα φορέσει σε μία γιορτή του σχολείου ή στα πάρτι των συμμαθητών.

sxolikoo-odigos6.jpg

Φόρεμα GUESS, Τοπ TOMMY HILFIGER, φούστα TOMMY HILFIGER, Πουκάμισο LAPIN HOUSE (Designer Outlet Athens)

Ένα ακόμη ζήτημα που χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου, πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, είναι να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη σε κάποιον οφθαλμίατρο, ώστε να ελέγξει την υγεία των ματιών του παιδιού. Αν το παιδί χρειάζεται να φορέσει γυαλιά, υπάρχουν πολλά ιδιαίτερα σχέδια που θα το ενθουσιάσουν. Και όσο για την πρώτη μέρα στο προαύλιο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο για να προστατεύει τα μάτια του.

sxolikoo-odigos7.jpg

Γυαλιά οράσεως KENZO BY PANAIDIS KIDS, γυαλιά ηλίου RAY BAN BY PANAIDIS KIDS (Designer Outlet Athens)

Μήπως ξέχασες κάτι; Φυσικά και αναφερόμαστε στη σχολική τσάντα της μικρής σου, το item στο οποίο δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή, μετά την κασετίνα της. Ρίξε μία ματιά στις εικόνες που ακολουθούν και άντλησε έμπνευση!

sxolikoo-odigos8.jpg

Τσάντα GUESS, τσάντα KIPLING BY BAG STORIES, κασετίνα KIPLING BY BAG STORIES, τσάντα VANS (Designer Outlet Athens)

Στην περίπτωση δε που αναζητάς κάτι ακόμη πιο άνετο και εναλλακτικό για τη μικρή σου, δηλαδή που δεν θες να μείνεις στο απλό backpack, υπάρχει και η επιλογή της σχολικής τσάντας με ροδάκια.

sxolikoo-odigos9.jpg

Τσάντα τρόλεϊ LAPIN HOUSE (Designer Outlet Athens)

Η λίστα για τον μικρό σου που θα κάνει πιο συναρπαστική την επιστροφή στο σχολείο

Έφτασε η στιγμή να οργανώσεις τις back to school αγορές για τον μικρό σου και σου προτείνουμε να ξεκινήσεις από τα υποδήματα που θα φορέσει! Ένα ανθεκτικό, αναπαυτικό σχέδιο με ιδιαίτερες αποχρώσεις ή με μία έντονη μονοχρωμία, όπως το μπλε και το μαύρο, είναι σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή.

sxolikoo-odigos10.jpg

Μαύρα παπούτσια ADIDAS, μπλε παπούτσια ADIDAS, παπούτσια ASICS, παπούτσια Champion (Designer Outlet Athens)

Επιπλέον, μπορείς να του προτείνεις ένα σχέδιο το οποίο έχει κούμπωμα βέλκρο, ώστε να μπορεί να βάζει και να βγάζει εύκολα τα παπούτσια του. Αν είναι εξοικειωμένο με το δέσιμο των κορδονιών, μπορείς να του χαρίσεις ένα sneaker με κορδόνια.

sxolikoo-odigos11.jpg

Παπούτσια SKECHERS, παπούτσια TOMMY HILFIGER, παπούτσια VANS (Designer Outlet Athens)

Σε κάθε περίπτωση, αν το μικρό σου παίζει ποδόσφαιρο ή κάνει κάποια άλλη αθλητική δραστηριότητα, ίσως χρειαστεί να προμηθευτείς ένα επιπλέον ζευγάρι και για τη συγκεκριμένη περίσταση.

sxolikoo-odigos12.jpg

Παπούτσια GEOX, παπούτσια NEW BALANCE, παπούτσια PUMA, παπούτσια PUMA (Designer Outlet Athens)

Μπορεί να σου φαίνεται κάπως νωρίς για να επιλέξεις από τώρα μπουφάν ή πανωφόρι για τον μικρό σου όμως, καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη, παρά να τρέχεις την τελευταία στιγμή.

sxolikoo-odigos13.jpg

Μπουφάν THE NORTH FACE, μπουφάν αμάνικο LAPIN HOUSE, μπουφάν NAPAPIJRI (Designer Outlet Athens)

Η επιλογή της νέας σχολικής τσάντας είναι μία καθιερωμένη διαδικασία που γεμίζει κάθε παιδί ενθουσιασμό. Τα μοντέλα στην αγορά είναι άπειρα όμως, υπάρχει ένα ιδιαίτερο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε παιδί. Φυσικά, μία κασετίνα είναι εξίσου απαραίτητη για το σχολείο.

sxolikoo-odigos14.jpg

Τσάντα ALCOTT, τσάντα CHAMPION, κασετίνα EASTPAK, τσάντα KIPLING BY BAG STORIES, τσάντα EASTPAK (Designer Outlet Athens)

Για να απολαμβάνει το παιδί τις ώρες που περνάει στο σχολείο, βέβαια, χρειάζεται στην ντουλάπα του ρούχα τα οποία δεν το περιορίζουν. Ακριβώς για αυτό, φρόντισε να προμηθευτείς μαλακές, άνετες φόρμες, hoodie και ζακέτες που θα το «αγκαλιάζουν» με στυλ και άνεση.

sxolikoo-odigos15.jpg

Φούτερ CALVIN KLEIN, φούτερ GUESS, αθλητικό σετ MATOU FRANCE, φούτερ CHAMPION (Designer Outlet Athens)

Μάλιστα, αν επιλέξεις με προσοχή τις κατάλληλες αποχρώσεις, θα μπορείς να δημιουργείς καθημερινά ανατρεπτικούς συνδυασμούς, μπλέκοντας τα αθλητικά σετ μεταξύ τους.

sxolikoo-odigos16.jpg

Αθλητικό σετ BODYTALK, παντελόνι TOMMY HILFIGER, ζακέτα ADIDAS, φούτερ BENETTON (Designer Outlet Athens)

Και αν η επίσκεψη στον οφθαλμίατρο πριν το σχολείο, δείξει ότι το μικρό στο χρειάζεται να φορέσει γυαλιά, δοκίμασε να βρεις για εκείνο ένα ζευγάρι στυλάτο, με άνετο σκελετό, που θα θέλει να φοράει παντού.

sxolikoo-odigos17.jpg

Γυαλιά οράσεως KALEOS BY PANAIDIS KIDS (Designer Outlet Athens)

Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις αξιόπιστες επιλογές ρούχων και αξεσουάρ για τον μικρό σου ή τη μικρή σου, πριν επιστρέψει στις… επάλξεις, να ξέρεις πως θα τις βρεις στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens, το οποίο είναι ανοιχτό και τις Κυριακές! Εκεί θα βρεις χιλιάδες προϊόντα από τα αγαπημένα σου designer brands, δηλαδή ό,τι χρειάζεται το παιδί σου για να έχει μία δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved