Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Διακοπές με τα παιδιά τους στους Αγίους Σαράντα

Ο ηθοποιός δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες.

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Διακοπές με τα παιδιά τους στους Αγίους Σαράντα

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης.

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αλβανία.

https://www.instagram.com/p/CwFE7hLI8qv/

Το ζευγάρι με τα παιδιά του, Δάνο και Νάγια, επισκέφτηκαν το νησί Ksamil, το Μπλε Μάτι, τους Αγίους Σαράντα, περίπου 14 χλμ ανατολικά του βόρειου άκρου της Κέρκυρας.

Χάρη στην πρόσβασή τους στις ακτές και στο μεσογειακό κλίμα τους, οι 'Αγιοι Σαράντα έχουν γίνει σημαντικός τουριστικός προορισμός μετά την πτώση του κομμουνισμού στην Αλβανία, αν και οι επισκέπτες είναι κυρίως Αλβανοί και Έλληνες. Όπως διαβάζουμε στο el.wikipedia.org οι Άγιοι Σαράντα, καθώς και το υπόλοιπο της Αλβανικής Ριβιέρας, σύμφωνα με τον Guardian, προορίζεται να γίνει το νέο «ανεξερεύνητο στολίδι» της υπερπλήρους Μεσογείου. Ετσι ο τουρισμός είναι η κύρια οικονομική δραστηριότητα, ενώ μεταξύ των άλλων είναι οι υπηρεσίες, η αλιεία και οι κατασκευές.

Οι δύο ηθοποιοί δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές τους τόσο με τα παιδιά τους όσο με τα μέρη που επισκέφτηκαν.

https://www.instagram.com/p/CwANZ1OocNr/

Ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε τις πιο πολλές αναρτήσεις. Στις πιο πρόσφατες φαίνονται καθαρά και τα πρόσωπα των παιδιών του.

iordanidis_tasos-me-ton-gio.jpg

Με τον γιο του Δάνο

iordanidis-me-paidia.jpg

O ηθοποιός με τα δυό του παιδιά στην πισίνα.

https://www.instagram.com/p/Cv9vNM6oKaY/

Επαγγελματικές υποχρεώσεις

Οι δύο ηθοποιοί έχουν μια "γεμάτη" από επαγγελματικής άποψης, χρονιά. Συνεχίζουν για 3η συνεχή χρονιά την παράσταση στο Θέατρο ‘Αλφα «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» ενώ τηλεοπτικά, ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στον τρίτο κύκλο της σειράς του Mega « Η γη της ελιάς» και η Θάλεια Ματίκα στη σειρά « Ο Όρκος ΙΙ» στην ΕΡΤ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved