Σάκης Τανιμανίδης: Διαβάζει τα τρία γουρουνάκια στις κόρες του - Τρυφερό βίντεο

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε βίντεο με τις κόρες του στα social media.

Σάκης Τανιμανίδης: Διαβάζει τα τρία γουρουνάκια στις κόρες του - Τρυφερό βίντεο

Ένα τρυφερό βίντεο δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο, έχει τις κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα, αγκαλιά και τους διαβάζει το παραμύθι «Τα τρία γουρουνάκια».

Οι μικρές τον παρακολουθούν αφοσιωμένες και κάθε φορά που τους λέει «Πώς φύσηξε ο κακός λύκος;», τους βγάζει τις πιπίλες και εκείνες του δείχνουν πώς φυσά για να γκρεμίσει τα σπιτάκια που έχτισαν τα γουρουνάκια.

Ο τρυφερός μπαμπάς, Σάκης Τανιμανίδης

«Με έχουν αποκαλέσει πολλά πράγματα...το καλύτερο που έχω ακούσει ποτέ είναι "ΜΠΑΜΠΑ"!», είχε γράψει κάτω αυτή την ανάρτηση ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνοντας τους έρωτες της ζωής του και τα κορίτσια που του έκαναν το ωραιότερο δώρο: αυτό της πατρότητας.

https://www.instagram.com/p/CtoN0phMBLp/

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τις κόρες του, δείχνοντας ένα άλλο κομμάτι της καθημερινότητάς του, αυτό που τον δείχνει αφοσιωμένο πατέρα και σύντροφο. Έναν μπαμπά, παρών, για την οικογένειά του.

Και τι δεν κάνει για τις κόρες του. Χαλί για να τον πατήσουν και καμβάς για να τον ζωγραφίσουν.

https://www.instagram.com/reel/CqfaAnqDI_A/

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας μπαμπάς, που όσο και αν μεγαλώσουν οι κόρες του, θα συνεχίσει να τις έχει αγκαλιά, να τους διαβάζει παραμύθια, να τους τραγουδά τραγούδια...

https://www.instagram.com/reel/CmcVrosDSHz/

...και να βρίσκεται δίπλα τους σε όποιο καινούριο βήμα και αν κάνουν στη ζωή τους.

https://www.instagram.com/reel/Cm19g1pDHK8/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved