Μουμούρης - Γιαννακοπούλου: Το τάμα στην Παναγία της Τήνου και η φωτογραφία με τις κόρες τους

Μία οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μουμούρης - Γιαννακοπούλου: Το τάμα στην Παναγία της Τήνου και η φωτογραφία με τις κόρες τους

Η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης μετρούν 21 χρόνια κοινής πορείας και είναι ένα ζευγάρι δεμένο, αγαπημένο, πάντα ο ένα στο πλευρό του άλλου. Καρπός του έρωτά τους οι τρεις κόρες τους τις οποίες τους τελευταίους μήνες βλέπουμε συχνά στις αναρτήσεις της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ.

moumouris-paidia-giannakopoulou.jpg

Νέες φωτογραφίες τους δημοσίευσε και πρόσφατα με αφορμή την εκδρομή τους στην Τήνο. Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της, έχουν κάνει τάμα και κάθε χρόνο για ένατη φέτος φορά, πηγαίνουν στην Παναγία Ευαγγελίστρια της Τήνου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα τρία κορίτσια και τον Μάξιμο Μουμούρη στον προαύλιο χώρο του ναού.

moumouris-giannakopouloy-kores-tino.jpg

Μαζί τους ταξίδεψαν και η αδερφή της πολιτικού με τα δικά της παιδιά. Παρακάτω η δεύτερη φωτογραφία με σύσσωμη την οικογένεια.

moumouris-giannakopoulou-kors-tinos-2.jpg

Και εδώ οι δύο αδερφές ποζάρουν μαζί στον φακό.

giannakopoulou-aderfi.jpg

«Κάθε καλοκαίρι εδώ και εννιά χρόνια ερχόμαστε αδιάλειπτα να εκπληρώσουμε το Τάμα μας, εδώ στην Παναγιά της Τήνου.

Κάθε χρόνο η ίδια συγκίνηση, η ίδια ιεροτελεστία, η ίδια κατάνυξη, η ίδια χαρά.

Καλό μήνα σε όλες και όλους.» έγραψε η Νάντια Γιαννακοπούλου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι κόρες του ζευγαριού, Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα, είναι φέτος 15, 13 και 10 ετών αντίστοιχα, έχουν μεγαλώσει αρκετά και έχουν πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς τους.

https://www.instagram.com/p/CuO2UDVtewu/

Ο Μάξιμος Μουμούρης, μιλώντας σε συνέντευξή του τον περασμένο Οκτώβρη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μεταξύ άλλων είπε ότι πλέον παρακαλάει τις δύο μεγάλες να έρθουν να τον δουν στο θέατρο. Στο δίλημμα εάν μαζί τους είναι περισσότερο μπαμπάς ή μαμά απάντησε:

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω».

https://www.instagram.com/p/CuKPnnftlxs/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved