Σύνδεση – Εξερεύνηση – Ασφάλεια στον μαγικό κόσμο της φαντασίας, με τη νέα συλλογή Disney X Stokke!

Τι θέλουν τα μωράκια μας και τι θέλουμε εμείς;

Σύνδεση – Εξερεύνηση – Ασφάλεια στον μαγικό κόσμο της φαντασίας, με τη νέα συλλογή Disney X Stokke!

Στην προσπάθειά μας ως νέοι γονείς ή γονείς… to be, να διασφαλίσουμε το καλύτερο για το νέο μέλος που έρχεται στη ζωή μας να την συνταράξει συθέμελα και να ανατρέψει κάθε ισορροπία, πολλές φορές αμελούμε μια πολύ σημαντική προϋπόθεση: Ένα μωράκι μεγαλώνει σωστά, ισορροπημένα, όταν και οι γονείς του είναι και αισθάνονται καλά και ισορροπημένα, δηλαδή όταν είναι βέβαιοι πως του προσφέρουν το καλύτερο για την ανάπτυξή του, με ασφάλεια αλλά και με τον πιο διασκεδαστικό και χαρούμενο χαρακτήρα!

Τι θέλουν λοιπόν τα μωράκια μας και τι θέλουμε εμείς; Ο εξαιρετικός συνδυασμός αυτών των δύο ζητημάτων είναι που θα μας δώσει την ιδανική λύση, ώστε με την ηρεμία που χρειάζεται και γεμάτοι ικανοποίηση, να εστιάσουμε στην ανάπτυξή του, στην αρχή της ζωής του ειδικά, καθώς, ως γνωστόν, τα πρώτα χρόνια του παιδιού είναι εξαιρετικά σημαντικά για το πώς θα μεγαλώσει στη συνέχεια.

Η Stokke, η σκανδιναβική εταιρεία που έχει δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή φιλοσοφία για να προσφέρει στα μικρά μας το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή και να τα βοηθήσει να εξελιχθούν σε ανεξάρτητους ενήλικες με αυτοπεποίθηση, είναι μαζί μας από την πρώτη στιγμή, φροντίζοντας με αγάπη, κάθε τι που χρειαζόμαστε: Από το καρεκλάκι του μέχρι το καρότσι που θα επιλέξουμε, και από το κρεβατάκι μέχρι το μπανάκι, υπάρχουν 3+1 χαρακτηριστικά που όλα της τα προϊόντα διαθέτουν και μας διασφαλίζουν πως θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή μας, διότι, πολύ απλά κάνουμε το καλύτερο για το μωρό μας.

Σύνδεση – Εξερεύνηση – Ασφάλεια και… bonus η διασκέδαση!

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα χαρακτηριστικά; Ξεκινάμε από τη Σύνδεση, τη δυνατότητα δηλαδή να επικοινωνούμε με το μωρό, ανά πάσα ώρα και στιγμή, ώστε να νιώθει την παρουσία μας και να κερδίζει κάθε παραμικρή στιγμή αλληλεπίδρασης. Διότι, μπορεί κάτι που πάνω στη βιασύνη της στιγμής, σ’ εμάς να φαίνεται ασήμαντο, ένα βλέμμα που το μικρό μας θα ανταποδώσει, να είναι πολύ – πολύ σημαντικό για το ίδιο και για το πώς αναπτύσσει την αντίληψή του!

GIF-Seating.gif

Αυτό οδηγεί και στη δυνατότητα Εξερεύνησης, τη δυνατότητα το μωρό να μπορεί όχι μόνο να συμμετέχει στις δραστηριότητες της οικογένειας αλλά και να ανακαλύπτει όσα συμβαίνουν γύρω του, να βλέπει ό,τι βλέπουμε και να μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του, να αισθανθεί, να αλληλεπιδρά.

Φυσικά, βασική προϋπόθεση για όλα αυτά, είναι η Ασφάλεια. Κάθε γονιός έχει πάντα στον νου του την ασφάλεια του παιδιού του, σε ό,τι κάνει και σε ό,τι το περιβάλλει, είτε πρόκειται για τα παιχνίδια του, είτε κυρίως για τα έπιπλα που χρησιμοποιεί.

Ας μην παραλείπουμε όμως κάτι εξίσου σημαντικό: Τη διασκεδαστική πλευρά της ανάπτυξης των παιδιών μας, που σημαίνει και να είμαστε χαρούμενοι μαζί τους και να περιτριγυριζόμαστε από αντικείμενα με στυλ, design και σχέδια που αγαπάμε! Αυτός είναι άλλωστε ο τρόπος για να αποθεώσουμε κάθε στιγμή με τα παιδιά μας και να δημιουργήσουμε εκείνη τη μαγεία που ονειρευόμαστε!

Disney | Stokke®: Δημιουργώντας μαγικές στιγμές μαζί!

Σήμερα, η Stokke® μέσα από μία πολύ ξεχωριστή συνεργασία μάς προσφέρει την ευκαιρία να ζήσουμε τη μαγεία μαζί με τα μικρά μας: Με τη νέα premium σειρά προϊόντων και αξεσουάρ με ήρωα τον διάσημο Mickey Mouse της Disney, που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 100ή επέτειο της Disney.

Τα αγαπημένα προϊόντα της Stokke “ντυμένα” με τον παιχνιδιάρη Mickey Mouse μετατρέπουν το χώρο που μεγαλώνει το μωρό μας σε ένα μαγικό μέρος, με εκλεπτυσμένο γούστο και φαντασία.

Picture3.jpg

Η Συλλογή Disney | Stokke® μας ταξιδεύει στην αθωότητα των παιδικών μας χρόνων, που ταυτίζεται με τον αγαπημένο Μίκυ, με δύο νέες υπέροχες συλλογές: Τη "Mickey Signature" και τη "Mickey Celebration" και υπόσχονται να γεμίσουν τον χώρο μας με στυλ και να μας προκαλέσουν να χτίσουμε νέες, ξεχωριστές αναμνήσεις με τα παιδιά μας. Στο σπίτι μας, στο παιδικό δωμάτιο, αλλά και στα ταξίδια μας, έχουμε μαζί μας τον δικό μας παιδικό ήρωα, που τώρα γίνεται ο αγαπημένος του μικρού μας και η μεταξύ μας σύνδεση ενδυναμώνεται περισσότερο από ποτέ!

Picture4.jpg

Το Mickey Signature είναι ένα εκλεπτυσμένο και διασκεδαστικό μονόχρωμο μοτίβο που περιλαμβάνει μια ποικιλία από κομψά, σχεδιασμένα στο χέρι πρoσωπάκια του Mickey Mouse, που περιστρέφονται και κοιτάζουν προς όλες τις κατευθύνσεις, αναζητώντας την επόμενη περιπέτεια και πλαισιώνονται από απλοποιημένα περιγράμματα της σιλουέτας του Mickey Mouse. Κάθε χαριτωμένο στοιχείο αυτού του σχεδίου βρίσκεται σε ένα ζεστό μπεζ φόντο, που ταιριάζει υπέροχα για μια ευέλικτη εμφάνιση.

Το χαρακτηριστικό, κλασικό σκίτσο του Mickey Mouse, με το κόκκινο σορτσάκι, τα κίτρινα παπούτσια και τα λευκά γάντια συναντάμε στην χαρούμενη και παιχνιδιάρικη συλλογή Mickey Celebration. Πρόκειται ουσιαστικά, για μια σύγχρονη εκδοχή του αυθεντικού Mickey Mouse, σε επτά διαφορετικές πόζες, που εκφράζουν μια σειρά συναισθημάτων, από ντροπαλό έως ενθουσιασμένο.

Σε συνδυασμό με την χρωματική παλέτα των προϊόντων της Stokke, έχουμε επιλέξει μια παιχνιδιάρικη και ζωντανή προσέγγιση του μοτίβου που ανανεώνει τον χώρο μας και δίνει στο μικρό μας τη δυνατότητα να παίξει και να εξερευνήσει τα ίδια του τα συναισθήματα καθώς αναπτύσσεται. Προσθέτοντας, άλλωστε, μια ποικιλία στοιχείων από κονφετί σε διαφορετικά μεγέθη, η χαρούμενη έκφρασή του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο!

Picture5.jpg

Αναλυτικά, η Συλλογή περιλαμβάνει:

Το μαξιλαράκι της Tripp Trapp® Classic Cushion τόσο σε Mickey Signature εκδοχή όσο και σε Mickey Celebration, που δίνει στο μωρό μας τη δυνατότητα να κάθεται μαζί μας στο τραπέζι, να είμαστε στο ίδιο ύψος ακόμα και ως βρέφος και να το ακολουθεί σε όλη του την παιδική ζωή, καθώς είναι η καρέκλα που μεγαλώνει με το παιδί.

Το μαξιλαράκι Stokke® Nomi® -Cushion Mickey Signature, για να στολίσουμε το καρεκλάκι μας, όπως μας αρέσει.

Το εξαιρετικά κομψό και πρακτικό σακίδιο JetKids™ by Stokke® Crew Backpack και το JetKids™ by Stokke® CloudSleeper™ – Mickey Celebration και τα δύο.

Το σετ σεντονιών για το κρεβατάκι Stokke® Sleepi™ Mini & Stokke® Sleepi™ Bed Sheets - Mickey Celebration.

Και το απόλυτα πρακτικό μπανάκι που διπλώνει Stokke® Flexi Bath® και Stokke ®Flexi Bath® X-Large σε Mickey Celebration.

Με τον Mickey Mouse παντού μαζί μας, η καθημερινότητά μας γίνεται μαγική. Η Stokke φροντίζει να μεγαλώνουμε το μικρό μας με όλα όσα χρειάζεται για να αναπτυχθεί σωστά, να αλληλεπιδρά μαζί μας και να… διασκεδάζουμε μαζί!

Διαβάστε περισσότερα στο αφιέρωμα Here We Grow Together powered by Stokke®

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved