Σίσσυ Χρηστίδου: Με τους γιους της στη Μυτιλήνη - Τα πρώτα στιγμιότυπα

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Με τους γιους της στη Μυτιλήνη - Τα πρώτα στιγμιότυπα

Το «Χαμογέλα και πάλι» έριξε αυλαία στις αρχές του Ιούλη και η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε πρώτα στην Ρόδο από όπου δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της στη θάλασσα, στην πισίνα, στο ξενοδοχείο, παντού.

sissy-xristidou-diakopes-1.jpg

Η απώλεια κιλών δεν πέρασε απαρατήρητη και πολλοί ήταν οι ακόλουθοί της που σχολίασαν το πόσο έχει αδυνατήσει, κάποιοι καλοπροαίρετα και άλλοι όχι τόσο.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα. Με κάποια κιλά παραπάνω ή λιγότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία κούκλα και αυτό γιατί έχει αυτοπεποίθηση, αυτοσαρκασμό και χιούμορ. Η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι έχει ξεκινήσει διατροφή γράφοντας:

«Κάθε φορά που με αναλαμβάνει ελπίζει να είναι και η τελευταία!
Ποια είναι;;; 😂😂😂»,ενώ οι followers της, της είπαν πως είναι μια χαρά και να μην αλλάξει τίποτα απολύτως.

sissy-xristidou-diakopes-2.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου, συνέχισε την προσπάθειά της εφόσον ήθελε να δει αυτή τη διαφορά στο σώμα της η οποία είναι ορατή και στις πρόσφατες αναρτήσεις της.

Στη Μυτιλήνη με τους γιους της

Επόμενος προορισμός μετά τη Ρόδο η Μυτιλήνη. Η παρουσιάστρια βρίσκεται τις μέρες αυτές εκεί όπως έδειξε μέσα από Instagram Story χθες στον λογαριασμό της. Μάλιστα, στο story που δημοσίευσε η ίδια είναι ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα και έχει έναν από τους γιους της αγκαλιά.

sissy-xristidou-2.jpg

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει το πρωινό που έφαγε το οποίο φαίνεται υγιεινό και λαχταριστό. Όσο για τη θέα, η εικόνα μιλάει από μόνη της.

sissy-xristidou-1.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved