Καλοκαιράκια χωρίς κουνουπάκια με GALESYN!

Όπου έχει GALESYN…δεν έχει τσιμπήματα!

Καλοκαιράκια χωρίς κουνουπάκια με GALESYN!

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και όλοι απολαμβάνουμε τις απογευματινές μαζώξεις σε αυλές, κήπους και μπαλκόνια, τα παιχνίδια στα πάρκα μέχρι αργά, τα θερινά σινεμά, τις συναυλίες και φυσικά τις εξορμήσεις σε παραλίες και βουνά. Μαζί με εμάς βέβαια το ίδιο κάνουν τα κουνούπια και άλλα έντομα.

Οι επιθέσεις τους μπορούν να διακόψουν τη ξεγνοιασιά και τη γαλήνη μας και να μας αφήσουν με ερεθισμένο δέρμα και ενοχλητικά τσιμπήματα. Ευτυχώς, η νέα εντομοαπωθητική σειρά GALESYN από την ελληνική εταιρία Syndesmos S.A. είναι εδώ για να εξαλείψει αυτές τις ενοχλητικές επιθέσεις και να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

2_galesyn_spray.jpg

Το νέο εντομοαπωθητικό spray GALESYN Insect Repellent FAMILY με IR3535 (20% κ.β.) απωθεί και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα διαφόρων εντόμων, όπως κουνούπια (συμπ. κουνούπι Τίγρης), τσιμπούρια και σκνίπες για έως και 8 ώρες. Γενικά, το IR3535® είναι ασφαλές για χρήση ακόμη και σε βρέφη, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια , άοσμο, δεν κολλάει και διατίθεται σε εύχρηστη συσκευασία spray 100ml, με αντλία ψεκασμού χωρίς προωθητικά αέρια – φιλική προς το περιβάλλον, κατάλληλη και για ταξίδι με αεροπλάνο.

3_after-nip.jpg

To gel GALESYN After Nip είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε τσάντα το καλοκαίρι, είτε πάμε μια καθημερινή βόλτα είτε στη θάλασσα στις διακοπές. Καταπραΰνει άμεσα το δέρμα από το τσίμπημα εντόμων, καθώς και από την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Είναι χωρίς αμμωνία, parabens, συνθετικά χρώματα και αρώματα και με φυσικά συστατικά >96%.

Βρείτε τα στα φαρμακεία.

Όπου έχει GALESYN…δεν έχει τσιμπήματα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved