Το Disney+ παρουσιάζει το νέο τρέιλερ και πόστερ της σειράς «Star Wars:Ahsoka»

Η πρωτότυπη σειρά της Lucasfilm, θα είναι διαθέσιμη στις 23 Αυγούστου, με τα δύο πρώτα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+

Το Disney+ παρουσιάζει το νέο τρέιλερ και πόστερ της σειράς «Star Wars:Ahsoka»
Ahsoka Tano (Rosario Dawson) in Lucasfilm's STAR WARS: AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Tο Disney+ έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο συναρπαστικό τρέιλερ και πόστερ, για την Πρωτότυπη σειρά «Star Wars: Ahsoka» της Lucasfilm.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη με τα δύο πρώτα επεισόδια την ημέρα της πρεμιέρας, 23 Αυγούστου, αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο αφιέρωμα «Το Ταξίδι της Ahsoka», για να μάθετε περισσότερα για τη σειρά από τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές της.

Τοποθετημένη χρονικά μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, η νέα σειρά, ακολουθεί την Τζεντάι, Ασόκα Τάνο, που διερευνά μια ανερχόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία. Στη σειρά «Ahsoka» πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen και Eman Esfandi. Τα επεισόδια σκηνοθετούν οι Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel και Rick Famuyiwa. Ο Dave Filoni είναι ο επικεφαλής σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck. Η Karen Gilchrist είναι συν-εκτελεστική παραγωγός.

Disney+-Star-Wars-Ahsoka-(1).jpg

Η Πρωτότυπη σειρά «Star Wars: Ahsoka», της Lucasfilm, θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Αυγούστου, αποκλειστικά στο Disney+

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved