Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το photobomb του γιου της, Γιάννη

Στα σοκάκια της Πάρου θέλησε να φωτογραφηθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο μικρός Γιάννης έτρεξε στην αγκαλιά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το photobomb του γιου της, Γιάννη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Ηappy Day αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και έφυγε για την αγαπημένη της Πάρο. Νησί στο οποίο ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτουν εξοχικό και περνούν εκεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια ήδη έχει αρχίσει τα μπάνια, τις βουτιές, τις βόλτες και αναρτά φωτογραφίες καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως έκανε και χθες, που δημοσίευσε φωτογραφίες δείχνοντάς μας την ίδια να ποζάρει σε κάποιο σοκάκι της Πάρου.

«Carpe diem» σχολίασε, που σημαίνει «άδραξε τη μέρα». Εκτός από τη Σταματίνα όμως, που ποζάρει κάτω από την ανθισμένη βουκαμβίλια, στη δεύτερη φωτογραφία θα δείτε και τον γιο της Γιάννη, να κάνει photobomb κάνοντας «κόλλα πέντε» με τη μαμά του.

Οι καλοκαιρινές της διακοπές μέσα από φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναρτά καθημερινά φωτογραφίες από τη ζωή στο νησί και μέχρι στιγμής έχει δείξει μέσα από αυτές μόνο τον γιο της. Με τις μικρές δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη κάποια φωτογραφία. Παρακάτω ακολουθούν μερικές από αυτές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved