Γιώργος Λιάγκας: Οι διακοπές με τους γιους του και οι βουτιές από το φουσκωτό

Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο που δημοσίευσε ο παρουσιαστής στο Instagram.

Γιώργος Λιάγκας: Οι διακοπές με τους γιους του και οι βουτιές από το φουσκωτό

Γιώργος Λιάγκας

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν αρχίσει εδώ και μερικές μέρες για τον Γιώργο Λιάγκα. Αφού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του «Πρωινού» και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη ξεκίνησε τις διακοπές παρέα με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Ο παρουσιαστής περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά του και συχνά αναρτά φωτογραφίες μαζί τους στα social media. Οι τρεις τους -όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις- αγαπούν τη θάλασσα, το πόλο ενώ είναι και χειμερινοί κολυμβητές.

O Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στην Κίμωλο και μαζί με τους γιους του έκαναν βουτιές και βόλτες με το φουσκωτό στην περιοχή της Γούπας. Εκεί πυπάρχει ο πέτρινος ελέφαντας, ένα ξεχωριστό αξιοθέατο της Κιμώλου, δημιούργημα της φύσης από τα βράχια της περιοχής εκεί.

Τις στιγμές αυτές απαθανάτισε ο δημοσιογράφος με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου και μοιράστηκε βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σαν Κιμωλία, Μαγικά, Ελέφαντας… #summer #vacation #greece #summeringreece», σχολίασε κάτω από το βίντεό του.

https://www.instagram.com/reel/Cuj8YMcqF3u/

Η Κίμωλος έχει γραφική ομορφιά και τα ξεχωριστά σημεία που μένουν αποτυπωμένα στο μυαλό αν έχεις την τύχη να βρεθείς στο νησί για διακοπές.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είχαν την ευκαιρία να κάνουν βουτιές στο νησί, Πολύαιγος. Πρόκειται για ένα κυκλαδίτικο νησάκι του Αιγαίου Πελάγους, κοντά στην Κίμωλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved