Παπαγιάννης – Δαλιάνη: Διακοπές στην Αίγινα με τα παιδιά τους

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα μέσω Instagram.

Παπαγιάννης – Δαλιάνη: Διακοπές στην Αίγινα με τα παιδιά τους

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από την Αίγινα. Τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στο νησί του Αργοσαρωνικού και έχουν μοιραστεί με τους ακολούθους τους στα κοινωνικά μέσα στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο, τη θάλασσα και τις βόλτες τους στο νησί. Μαζί τους είναι φυσικά και τα δύο τους παιδιά, Λυδία και Νικήτας.

Μία φωτογραφία τους δημοσίευσε χθες η Αγγελική Δαλιάνη. Οι τρεις τους κάθονται σε ένα τραπέζι σε εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα και φωτογραφίζονται με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

daliani-paidia-aigina.jpg

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Μάνος Παπαγιάννης, όπως και το παρακάτω βίντεο στο οποίο φαίνεται καλύτερα η εντυπωσιακή θέα.

https://www.instagram.com/reel/CtyV9wzAPVo/

Το ζευγάρι απήλαυσε την ηρεμία του νησιού, τον ήλιο, τα μπάνια στην πισίνα και πέρασαν μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στην gallery που ακολουθεί.

Να σας θυμίσουμε ότι και οι δύο ηθοποιοί τα τελευταία χρόνια ασχολούνται λιγότερο με την υποκριτική και περισσότερο με τον επιχειρηματικό τομέα. Τα δύο τους παιδιά είναι πρώτη τους προτεραιότητα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν στο Instagram δείχνουν ότι είναι μία οικογένεια δεμένη και αγαπημένη.

https://www.instagram.com/p/CiPTGCrtHiT/
https://www.instagram.com/p/ClgiH3kto_t/
https://www.instagram.com/p/Ch9KAJsNLVA/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved