5 μύθοι για το αντηλιακό που πρέπει να πάψεις να πιστεύεις για να ζήσεις το καλοκαίρι σου

To καλοκαίρι είναι η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου και πρέπει να το ζούμε στο 100%. Γι’ αυτό καταρρίπτουμε τους μύθους που περιβάλλουν το αντηλιακό, προστατευόμαστε σωστά και ζούμε το καλοκαίρι μας care free!

5 μύθοι για το αντηλιακό που πρέπει να πάψεις να πιστεύεις για να ζήσεις το καλοκαίρι σου

Ο ήλιος είναι φίλος αλλά και εχθρός μας. Απολαμβάνουμε τη ζεστασιά του και το υπέροχο χρώμα που χαρίζει στην επιδερμίδα μας, όμως πρέπει να προσέχουμε. Η βλαβερή UVA και UVB ακτινοβολία μπορεί να δημιουργήσουν βλάβες και προβλήματα στην επιδερμίδα μας, επομένως το αντηλιακό είναι μία αδιαπραγμάτευτη, καθημερινή συνήθεια. Δεν είναι όμως όλα τα αντηλιακά ίδια… Και κάπως έτσι έχουν δημιουργηθεί πολλοί μύθοι γύρω από αυτά και τη χρήση τους.

carroten_2.JPG

«Δεν μπορώ να βάλω αντηλιακό, γυαλίζει το δέρμα μου», «έχω ευαίσθητη επιδερμίδα και κάθομαι στη σκιά, εκεί δεν χρειάζομαι αντηλιακό», «το μεικάπ μου έχει SPF, οπότε δεν βάζω αντηλιακό»… Όλες αυτές οι δηλώσεις, είναι αποτέλεσμα των μύθων που αναφέραμε και τους οποίους σήμερα θα καταρρίψουμε. Γιατί newsflash! Πρέπει να φοράμε αντηλιακό, όποια και αν είναι η ανάγκη ή ο τύπος της επιδερμίδας μας, απλά πρέπει να βρούμε το σωστό. Μόνο έτσι θα ζήσουμε το καλοκαίρι μας! Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved