Η Μιμή Ντενίση είχε γενέθλια - Οι ευχές και οι φώτο της κόρης της, Μαριτίνας

Η κόρη της της ευχήθηκε δημόσια με μια τρυφερή ευχή.

Η Μιμή Ντενίση είχε γενέθλια - Οι ευχές και οι φώτο της κόρης της, Μαριτίνας

Μιμή Ντενίση και Μαριτίνα

Η σχέση τους της Μιμής Ντενίση και της κόρης της, Μαριτίνας είναι υπέροχη και χτισμένη πάνω στην ειλικρίνεια και την ανιδιοτελή αγάπη.

«Η Μαριτίνα είναι το φως της ζωής µου, μαζί µε την υπόλοιπη οικογένειά µου... Τη λατρεύω και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είμαι περήφανη γι’ αυτή, γιατί δεν έχει το ψώνιο που έχουν παιδιά καλλιτεχνών µε μικρότερη φήμη από τη δική µου. Είναι προσγειωμένο παιδί και το χαίρομαι πολύ», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση για την κόρη της.

Με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού η κόρη της, Μαριτίνα, δημοσίευσε φωτογραφία δείχνοντάς μας την μητέρα της, μπροστά από την εντυπωσιακή της, red velvet, τούρτα.

«Χρόνια πολλά, καλά κ ευτυχισμένα στον άνθρωπο μου, στην χαρά της ζωής μου, στην μαμά μου και στον μπαμπά μου μαζί.

Σ’αγαπω απεριόριστα.
Σε ευχαριστώ για όλα.
Σου χρωστάω όλη μου την ζωή.
Οι δυο μας, πάντα και για πάντα.

Να σε χαίρομαι κουκλάκι μου🤍

#happybirthday#love#mom», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες το «φως της ζωής» της Μιμής Ντενίση.

Η Μαριτίνα έχει μάθει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την πασίγνωστη μητέρα της.

Τελευταία φορά που είχε αναρτήσει ξανά φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση ήταν ακριβώς πριν έναν χρόνο και πάλι με αφορμή τα γενέθλια της γνωστής ηθοποιού.

ntenisi-genethlia.jpg

Μιμή Ντενίση και Μαριτίνα

Τότε είχε γράψει κάτω από αυτή την ασπρόμαυρη φωτογραφία:

«Μαμάκα μου.

Από που να αρχίσω, δεν ξέρω. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει, ο πιο έξυπνος, ο πιο ευαίσθητος, ο πιο καλόψυχος, ο πιο όμορφος, ο πιο ευγενικός. Είμαι πολύ τυχερή που έχω εσένα πρότυπο στην ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή που έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα και με σηκώνει κάθε φορά που πέφτω. Είσαι η χαρά στην ζωή μου, ο άνθρωπος που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω κ να βάζω περισσότερους στόχους καθημερινά. Είσαι ο άνθρωπος μου, ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο από όλους. Ο άνθρωπος που με έμαθε να είμαι ευγενική, δυναμική κ να αγαπάω τον συνάνθρωπο μου. Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου, σε καμαρώνω σε κάθε σου βήμα, και θέλω πάντα να σε βλέπω στην κορυφή. Ελπίζω να πετύχω έστω τα μισά από όσα έχεις πετύχει εσύ.

Και να θυμάσαι• Όλα όσα είμαι, η ελπίζω να γίνω, τα οφείλω όλα σε’σένα.

Είσαι ο φύλακας αγγελος μου, η κολλητή μου, η μαμά μου κ ο μπαμπάς μου μαζί.

Σ’αγαπάω απεριόριστα.
👩‍👧💕»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved