Μαίρη Συνατσάκη: Σε meeting μαζί με την κόρη της

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Ολίβια.

Μαίρη Συνατσάκη: Σε meeting μαζί με την κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μαμά τον περασμένο Δεκέμβρη. Η Ολίβια γίνεται σήμερα πέντε μηνών και το πρωί η επιχειρηματίας δημοσίευσε το παρακάτω screenshot από το κινητό της.

sunatsaki-pente-minwn-kori.JPG

Από τον Δεκέμβρη μέχρι και σήμερα η Μαίρη Συνατσάκη έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα με την μικρούλα και έχει μοιραστεί σκέψεις και εμπειρίες της για τη μητρότητα.

Έναν μήνα πριν, όταν η κόρη της έγινε τεσσάρων μηνών, έγραψε σε ανάρτησή της τις τέσσερις αλήθειες που έμαθε από όταν έγινε μαμά μέχρι και σήμερα.

«"Είμαι πολύ διαβασμένη, ήθελα πολύ να μου συμβεί όλο αυτό και άρα είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα!"

Ούτε καν. Μητρότητα είναι ένας συνδυασμός από ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολλή εκπαίδευση. Καθημερινή, ασταμάτητη εκπαίδευση από το παιδί σου.

"Η επιστροφή θα είναι εύκολη!"

Εξαιρετικά πιεστική! Αρχικά σε τι να επιστρέψεις; Τίποτα από την προηγούμενη ζωή σου δεν μπορεί να μείνει το ίδιο. Όλα χτίζονται ξανά σε ολοκαίνουργιες βάσεις.


"Θα λατρεύω κάθε στιγμή αυτής της νέας κατάστασης! Το ήθελα πολύ και δεν πρέπει να είμαι αχάριστη"

Το να λατρεύεις το παιδί σου δεν σημαίνει ότι οφείλεις να λατρεύεις κάθε αυπνία, πόνο, πείνα, εξάντληση που έρχονται μαζί με τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αυτά τα συναισθήματα δεν σε κάνουν κακό γονέα.

"Θα κάνω όλα όσα έκανα τώρα, απλά μαζί με το παιδί"

Ναι αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Επίσης μπορεί να μη θέλεις πια να κάνεις όοοολα όσα έκανες μέχρι τώρα. Η δουλειά μπορεί να μην έχει την ίδια προτεραιότητα πια. Κάποιες σχέσεις μπορεί να μην έχουν την ίδια προτεραιότητα πια. Και αυτό είναι εντάξει.»

https://www.instagram.com/p/Cqpji3jrOK6

Μαμά και κόρη είναι αυτοκόλλητες όλο αυτό το διάστημα και κάνουν τα πάντα μαζί. Πηγαίνουν βόλτες, κάνουν αγκαλιές, παίζουν, μέχρι και στη δουλειά πάνε μαζί.

Πρόσφατα η YouTuber έκανε share ένα Instagram Story του Fipsterr ο οποίος είχε την μικρή Ολίβια αγκαλιά κατά τη διάρκεια meeting τους. «Έχουμε σοβαρά meetings» έγραψε στην ανάρτησή του ο influencer και εκείνη σχολίασε χιουμοριστικά «Μόνο σοβαρά meetings».

sunatsaki-meeting-me-kori.jpg

To στιγμιότυπο που έκανε share η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Ίαν είναι γεννημένος μπαμπάς»

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για τη μητρότητα, την κόρη της και τη νέα καθημερινότητά της.

«Είμαι χαρούμενα τρομοκρατημένη. Εννοώ ότι όλη την ώρα λέω “είναι όλα καλά, είναι όλα εντάξει;”. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Ή έτσι ή τρομοκρατημένα χαρούμενη.»

Για τον Ίαν Στρατή επίσης είπε:

«Ο Ίαν είναι γεννημένος μπαμπάς»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved