Λυδία Παπαγιάννη: Έγινε 14 ετών - Οι φώτο και οι ευχές των γονιών της

Η Λυδία Παπαγιάννη γιόρτασε τα 14α γενέθλία της.

Λυδία Παπαγιάννη: Έγινε 14 ετών - Οι φώτο και οι ευχές των γονιών της

Λυδία Παπαγιάννη, Αγγελική Δαλιάνη

Η κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη έγινε 14ων ετών και οι γονείς της δημοσίευσαν φωτογραφίες της στα Social media και της ευχήθηκαν δημόσια.

«Πώς μεγαλώνουν τα σκασμένα!!!! Χρόνια πολλά Λυδία!!!! @lydia.papagianny», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία ο μπαμπάς Μάνος Παπαγιάννης, που δείχνει τη Λυδία να κάθεται σε μια κρεμαστή κούνια και να τρώει ένα παγωτό χωνάκι.

lidia-papagianni-genethlia-(1).jpg

Λυδία Παπαγιάννη

Εκτός από τον Μάνο Παπαγιάννη, ευχές έκανε και η Αγγελική Δάλιάνη. Η περήφανη μαμά «Ένα μικρό παιδί ή μια μικρή έφηβη; !!! Happy 14th birthday sweetie 🥳🥳🎂🎈🎊 @lydia.papagianny Ζωή μου, παρεάκι μου, όλες οι ευχές του κόσμου για σένα!!!», έγραψε η ηθοποιός κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια μαζί με την κόρη της.

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη, έχουν αφοσιωθεί στις νέες τους επαγγελματικές δραστηριότητες και φυσικά την ανατροφή των παιδιών τους, Λυδία και Νικήτα. Ο δυο τους αναρτούν με κάθε αφορμή φωτογραφίες των παιδιών τους στο διαδίκτυο, ενώ ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία διάσημων γονιών που δεν κρύβουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved