Μάρα Δαρμουσλή: Θηλάζει τον γιο της κάνοντας κατακόρυφο

H ηθοποιός θηλάζει τον γιο της 16 μήνες.

Μάρα Δαρμουσλή: Θηλάζει τον γιο της κάνοντας κατακόρυφο

O γιος της Μάρας Δαρμουσλή θηλάζει καθώς η μαμά του κάνει κατακόρυφο.

Η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία κάνοντας μια ειλικρινή εξομολόγηση περί θηλασμού.

Όπως έγραψε, με τον πρώτο της γιο, τον Άγγελο, ο θηλασμός δεν πήγε όπως θα ήθελε. Όμως με τον Μιχάλη, είναι διαφορετικά, όχι καλύτερα αλλά αλλιώς.

« Είναι άλλο παιδί, είναι οι συνθήκες αλλιώς, είμαι άλλη εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη φωτογραφία, κάνει κατακόρυφο και ο γιος της θηλάζει καθιστός.

darmousli-mara-thilazei-gio.jpg

Η Μάρα Δαρμουσλή κάνει κατακόρυφο και ο γιος της θηλάζει.

Instagram/maradarmousli

Να τι έγραψε η ηθοποιός:

«Αυτή την πόζα, τη ζήλεψα από όταν είδα εκείνη τη συγκινητική φωτογραφία μάνας παιδιού από τον Αμαζόνιο νομίζω, ήθελα να την κάνω τόσο πολύ. Με τον Άγγελο δε μας βγήκε, δουλειά, άγχος, άγνοια, έλλειψη εμπειρίας και ενημέρωσης. Με το Μιχάλη είναι όλα διαφορετικά, όχι καλύτερα, αλλά αλλιώς. Είναι άλλο παιδί, είναι οι συνθήκες αλλιώς, είμαι άλλη εγώ. Δεν έγινα καλύτερη ξαφνικά, αντιθέτως ακόμα δεν έχει επανέλθει το σώμα μου, η φυσικοθεραπεύτριά μου θα με κατσαδιάσει και για το κατακόρυφο της φωτογραφίας, αλλά 16 μήνες αυτό το ταξίδι του θηλασμού δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τελειώσει. Μια μαστίτιδα πήγε να με αιφνιδιάσει αλλά την πρόλαβα .Επίσης, πάλι μέτρια μαγειρεύω και θυμώνω γρήγορα, αλλά το ξέρω και το δουλεύω. Κάνω βάφλες και επουλώνω τα τραύματά μου. Καλό Μήνα!🌺
Υγ. Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή ηλικία για αυτή την πόζα, ίσως αν βάζει και χεράκια, γιατί μόνο με τα δοντάκια…»

H ανάρτηση της Torah Bright

H Torah Bright η Αυστραλή Ολυμπιονίκης του snowboard είχε δημοσιεύσει το 2021 αντίστοιχη φωτογραφία θηλασμού και μάλιστα είχε δεχτεί πολλά σχόλια και όχι μόνο θετικά.

tora-bright.jpg

Instagram / torahbright

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ενοχλήθηκαν λέγοντας ότι ο θηλασμός είναι ανάμεσα σε εκείνη και το παιδί κι ότι η συγκεκριμένη στάση ήταν υπερβολική ενώ ορισμένοι την κατηγόρησαν ότι έκανε την ανάρτηση μόνο για να αποσπάσει likes κι όχι για να περάσει ένα μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CNqppAwlIee
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved