Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της έγινε 5 ετών - Η εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα μπάλας

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας με αφορμή τα πέμπτα γενέθλιά του γιου της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της έγινε 5 ετών - Η εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα μπάλας

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι φειδωλή σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις με την οικογένειά της. Σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της και τον Θέμη Σοφό και οι περισσότερες αναρτήσεις στο προφίλ της αφορούν τη δουλειά της και τις εμφανίσεις της στην εκπομπή.

Εξαίρεση αποτελούν τα στιγμιότυπα από διακοπές, βόλτες και γιορτές.Ο Γιάννης – Εφραίμ είναι ο Βενιαμίν της οικογένειας και χθες γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά του. Με αφορμή την ιδιαίτερη περίσταση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του που έχει δημοσιεύει και στο παρελθόν στο Instagram.

«Σήμερα το αγοράκι μας κλείνει τα πέντε του χρόνια. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας. Υγεία και χαμόγελα ευτυχίας σε όλα τα σπίτια» έγραψε στην ανάρτησή της.

Νωρίτερα το πρωί, η παρουσιάστρια μίλησε για τα γενέθλια του γιου της και μέσα από την εκπομπή της στον Alpha. Μάλιστα, περιέγραψε ό ,τι θυμάται από τις στιγμές λίγο πριν γεννήσει.

«Σαν σήμερα, πέντε χρόνια πριν, ήρθε στη ζωή το αγοράκι μου. Ο Ιωάννης-Εφραίμ Σοφός. Παιδιά πως περνάει ο καιρός! Μου είχαν σπάσει τα νερά και πήγαινα στο μαιευτήριο, τον γέννησα 8:05. Η φωτογραφία που ανέβασα ήταν μια ημέρα πριν γεννήσω. Έβαλα τα καλά μου σήμερα! Οι κόρες μου μπήκαν στη διαδικασία και τον ρόλο της μεγάλης αδερφής όταν ήταν ακόμη μικρές».

Η εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα μπάλας

Αργότερα την ίδια μέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε στους ακολούθους της και την εντυπωσιακή τούρτα του εορτάζοντα. Η τούρτα είχε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου. Η βάση είχε πράσινο χρώμα και έγραφε με κεφαλαία γράμματα: «Χρόνια πολλά Γιάννη». Δίπλα στην τούρτα η παρουσιάστρια φωτογράφισε και το χάρτινο στέμμα του μικρού αγοριού πάνω στο οποίο αναγραφόταν ο αριθμός «5».

stamatina-tourta-giou.JPG
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved