Άρης Κρητικός: Αποκάλυψε το λάθος που έκανε ο πατέρας του, Στέλιος

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε σε insta story ο Άρης Κρητικός.

Άρης Κρητικός: Αποκάλυψε το λάθος που έκανε ο πατέρας του, Στέλιος

Άρης και Στέλιος Κρητικός

Μπαμπάς για τέταρτη φορά έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αξιαγάπητους πολύτεκνους μπαμπάδες.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Άρης και Μιχάηλ τον λατρεύουν το ίδιο ισχύει όμως και για τις κόρες του, Χριστίνα και Κόμησσα.

Ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους γιους του (πρόσφατα μπήκε στην παρέα τους και η Κόμησσα) δημιουργούν απίθανα βιντεάκια στο TikTok που στην κυριολεξία κάνουν θραύση.

Τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή και όχι άδικα. Σε αυτά τα βιντεάκια θα έπρεπε να βρίσκεται και αυτό που πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άρης Κρητικός. Βίντεο που δείχνει τι συμβαίνει όταν ο Στέλιος Κρητικός μπερδεύει τα πράγματα των παιδιών του.

«Μπαμπά, καλά έχει πάει αυτό με τα 4 παιδιά 😂»

Στην αρχή του βίντεο ακούγεται να λέει ο Άρης όσο σηκώνει ένα παιδικό κοριτσίστικο παγούρι νερού για να πιει νερό: «Έφυγα από το σπίτι και λέω "Μπαμπά, θα μου δώσεις μαζί ένα μπουκάλι νερό;", "ναι, παιδί μου, μου λέει"».

«Δεν θέλω καν να ξέρω τι έδωσε στη Κόμησσα», ακούγεται ξανά να λέει δείχνοντας το μπουκάλι της αδερφής του.

Η απάντηση ήρθε άμεσα μέσα από τον ίδιο τον μπαμπά, Στέλιο Κρητικό, που έγραψε σε ένα insta story που έδειχνε αναδημοσιευμένο το βίντεο του γιου του: «Πάλι καλά που δεν σου έδωσα την ίδια την Κόμησσα!».

aris-kritikos-(1).jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «τρολάρουν» τον Στέλιο Κρητικό οι γιοι του για το τέταρτο παιδί. Αρκετές φορές μέσα από βίντεο και αναρτήσεις έχουν διακωμωδήσει όχι μόνο την τέταρτη προσθήκη στην οικογένειά τους αλλά και το ενδεχόμενο μιας πέμπτης.

Δείτε τις ξεκαρδιστικές τους αναρτήσεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CYHnp3NpC36
https://www.instagram.com/p/Cbj0Ef8IuSw
https://www.instagram.com/p/Cifp5X4IS-D
https://www.instagram.com/p/CjDd0V5oX31
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved