Πώς να επιλέξετε το ιδανικό δώρο για το Πάσχα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Πάσχα και ήρθε η ώρα των πασχαλινών αγορών

Άλκηστις Κοϊνάκη
Πώς να επιλέξετε το ιδανικό δώρο για το Πάσχα
Dimitris Skordas Photography

Το Πάσχα πλησιάζει και φέτος για πρώτη φορά, αποφάσισα να μην τα αφήσω όλα τελευταία στιγμή. Μέχρι και πέρυσι, τσουρέκια, αυγά, δώρα, κουλούρια, όλα τα έκανα τη Μεγάλη Εβδομάδα και το βράδυ της Ανάστασης ήμουν κατάκοπη από την κούραση.

Αυτή τη χρονιά είπα να το πάρω αλλιώς. «Καλύτερη οργάνωση, λιγότερο άγχος και τρέξιμο» σκέφτηκα.

Πρώτο-πρώτο στη λίστα, η αγορά δώρων για ανίψια, βαφτιστήρα και παιδιά κολλητών.

Πού θα μπορούσα να βρω τα πάντα στα πέντε βήματα; Στο The Mall Athens, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας. Σε κάθε γιορτινή περίοδο που θέλω να πάρω δώρα για οικογένεια και φίλους, ξέρω ότι εκεί θα βρω ό,τι ψάχνω. Έτσι και έγινε.

mall-athens-pasxalines-agores-(55).jpg

The Mall Athens

Επιλέγοντας το κατάλληλο παιχνίδι

Πρώτη στάση στο The Mall Athens, το αγαπημένο μου κατάστημα παιχνιδιών LEGO® Store. Κάθε φορά που μπαίνω, νιώθω τον ίδιο ενθουσιασμό και μπορώ να κάτσω με τις ώρες να χαζεύω το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Για ακόμα μία φορά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, αφού ήμουν σίγουρη πως ό,τι και να έπαιρνα στον μεγάλο μου ανιψιό, θα ξετρελαινόταν. Άλλωστε, τα LEGO είναι η αδυναμία του. Για να κάνω ακόμη πιο διασκεδαστικό το φετινό Πάσχα για εκείνον, λοιπόν, αυτήν τη φορά επέλεξα το LEGO City Fire Station!

mall-athens-pasxalines-agores-(15).jpg

LEGO Store, 3ο επίπεδο, The Mall Athens, τηλ 210 6100780

Για τον μικρότερο ανιψιό μου όμως, που δεν είναι ακόμα ενός, έψαχνα ένα παιχνίδι που να συνδυάζει την εξάσκηση κινητικών δεξιοτήτων με τη μουσική. Το βρήκα στο ELC -ένα κατάστημα που όσοι ψάχνετε ποιοτικά παιχνίδια για μωρά, αξίζει να το επισκεφτείτε- και πρόκειται για ένα πιανάκι με πέντε διαφορετικούς ήχους ζώων.

mall-athens-pasxalines-agores-(53).jpg

ELC, 1ο επίπεδο, The Mall Athens, τηλ 2106300A366

Ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά ρούχα για τη βαφτιστήρα;

Αγαπώ τα παστέλ χρώματα και όταν είδα αυτό το καλοκαιρινό, δαντελωτό φορεματάκι στο κατάστημα Lapin House, ήξερα ότι θα το λατρέψει και η βαφτιστήρα μου. Το ασορτί καπέλο -το ομολογώ- ήταν ένας ακόμα λόγος που ήθελα να της το πάρω. Σε κάθε περίπτωση, στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή της Lapin House, δεν θα βρείτε μόνο φορέματα, αλλά και σετ, παντελόνια, μπλουζάκια και γενικά ό,τι ρούχα θέλετε για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.

mall-athens-pasxalines-agores-(26).jpg

Lapin House, 1ο επίπεδο, The Mall Athens, τηλ 210 6300038

Τα παπούτσια της νονάς

Πάσχα-νονά-παπούτσια πάνε μαζί. Η βαφτιστήρα μου τρελαίνεται για το ροζ, αλλά πάνω από όλα θέλει να είναι άνετη. Έτσι, φέτος διάλεξα για εκείνη ένα αθλητικό παπούτσι Nike σε ροζ χρώμα! Εάν και εσείς προτιμάτε για το δώρο του Πάσχα κάτι πιο καθημερινό για το σχολείο και τη βόλτα, στο κατάστημα της Nike θα βρείτε άνετα παπούτσια, με ωραίο design και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

mall-athens-pasxalines-agores-(41).jpg

NIKE, 1o επίπεδο, The Mall Athens, τηλ 211 1996731

Σκεφτείτε και τη μαμά

Η κολλητή μου γέννησε πρόσφατα και έχει εφοδιαστεί με τα πάντα. Τα μόνα που δεν είναι ποτέ αρκετά, όπως μου λέει, είναι τα φορμάκια τα οποία ακολουθούν τη δική τους καθημερινή ρουτίνα: Άπλυτα, πλυντήριο, στέγνωμα, σίδερο. Μόλις είδα αυτό το σετ με τα καλοκαιρινά φορμάκια στο Cool Club τη σκέφτηκα και χωρίς δεύτερη σκέψη, τα πήρα. Ένα δώρο πρακτικό, αλλά και τόσο cute, που είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει.

mall-athens-pasxalines-agores-(36).jpg

Cool Club, 1o επίπεδο, The Mall Athens, τηλ 210 6109473

Εάν δεν θέλετε παιχνίδια και ρούχα, τότε τι;

Αν φέτος το Πάσχα θέλετε να χαρίσετε κάτι special σε μία μικρή fashionista, να θυμάστε πως εκτός από τα παιχνίδια, τα υποδήματα και τα ρούχα, υπάρχουν και τα αξεσουάρ! Και ποιο μικρό κορίτσι δεν θα ενθουσιαζόταν με αυτό το χνουδωτό, ροζ backpack που είδα από το Claire’s; Βολικό, πρακτικό, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό. Με λίγα λόγια, είναι ό,τι πρέπει για τις καθημερινές, αλλά και τις πιο γιορτινές βόλτες.

mall-athens-pasxalines-agores-(45).jpg

Claire's, 1o επίπεδο, The Mall Athens, τηλ 210 6300170

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Η συσκευασία του δώρου, βέβαια, έχει και αυτή τη σημασία της. Και το Πάσχα έχετε πολλές επιλογές για να την κάνετε λίγο πιο εντυπωσιακή. Εγώ διάλεξα από τα Flying Tiger Copenhagen σακουλάκια με μικρά σοκολατένια αυγά, τα οποία πρόσθεσα στις τσάντες με τα δώρα που θα προσφέρω φέτος. Μία bonus «γλυκιά» έκπληξη που θα δώσει στα Easter gifts σας extra αξία.

mall-athens-pasxalines-agores-(25).jpg

Flying Tiger Copenhagen, 1o επίπεδο, The Mall Athens

Μην ξεχάσετε το σοκολατένιο αυγό

Πάσχα χωρίς αυγό από σοκολάτα δε γίνεται -για τα παιδιά τουλάχιστον- και στο κατάστημα Τα Αηδονάκια βρήκα για τη βαφτιστήρα μου ακριβώς αυτό που ήθελα. Ένα πασχαλινό σοκολατένιο αυγό λίγο πιο ιδιαίτερο, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, μιας και διαθέτει όμορφα σχέδια και πολύ χρώμα!

mall-athens-pasxalines-agores-(11).jpg

Τα Αηδονάκια, 3ο επίπεδο, The Mall Athens, τηλ 210 6300377

Κάπως έτσι, βρήκα ακριβώς τα δώρα που ήθελα σε λιγότερο από ένα δίωρο και για ακόμα μία φορά, δικαιώθηκα που επέλεξα το The Mall Athens για τις αγορές μου. Το πρώτο «to do» στην πασχαλινή μου λίστα μόλις διαγράφηκε. Πάμε για τα επόμενα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved